BALTIC HOME SPA VITALITY – péče s jedinečnou vůní

Vitalizace nebo stimulace obnovy pokožky? Jak osvěžit pleť? Vitalita pleti je aktivace přirozených regeneračních, obnovovacích a energizujících procesů. Navzdory podzimní auře oživme pleť, dodejme jí více zářivosti a mladistvé svěžesti. Dermatologickým cílem vitality je zlepšit nejen vzhled pleti, ale také její pohodu. Přináší s sebou zážitek harmonizujícího pocitu uvolnění, klidu, příjemné atmosféry a pozitivního vlivu na pleť. Kosmetika Baltic Home Spa Vitality je další verzí moderní péče v trendu domácích lázní s jemně parfémovanou a velmi elegantní, citrusově-květinovou dámskou vůní.

Řadu tvoří 6 produktů na obličej a tělo s hydratačními a revitalizačními účinky. Produkty jsou doporučovány od 17 let a reagují na současné potřeby pleti, přičemž jsou v souladu s nejnovějšími trendy v péči o pleť: vysoký obsah složek přírodního původu a veganské receptury. Hlavními přednostmi řady jsou účinné látky. Vedoucí látka je výtažek z ume meruňky, který je v nabídce Ziaja použit poprvé. Jedná se o asijský kosmetický bestseller s antioxidačními a anti-agingovými vlastnostmi. Je zdrojem minerálů a ovocných kyselin. Má energizující účinek a stimuluje obnovu pokožky. Dalšími klíčovými složkami řady udržujícími správnou hydrataci pleti jsou: kyselina mannuronová, veganský kolagen, kyselina hyaluronová a galaktomannan. Vybraná kombinace prospěšných látek poskytuje potřebnou ochranu při každodenní péči o pleť.

 

Péči o tělo je vhodné začít se sprchovým gelem & šamponem 3v1 na mytí obličeje, těla a vlasů. Kromě všestrannosti a praktického balení s pumpičkou stojí za to ocenit přítomnost jemných mycích složek, které pečují o kožní mikrobiom, a přítomnost kondicionérů, které pečují o obojí: vlasy i pokožku. Druhým krokem v péči o tělo je aplikace tělového peelingu se solí a cukrem, který má vyhlazující účinek. Úžasné složení výrobku založené na kombinaci až 3 přírodních, biologicky odbouratelných složek, které exfoliují pokožku: cukru, soli a celulózy, které zajišťují efekt intenzivního vyhlazení pokožky. Po opláchnutí peelingu zůstane na pokožce jemná vrstva, která ji chrání před vysoušením.

 

Na závěr rituálu péče o tělo si můžete vybrat mezi aktivně hydratačním tělovým sérem nebo hydratačním tělovým krémem. Tělové sérum má lehkou a svěží texturu. Bude ideální v každém ročním období, a to i v péči o tenkou, jemnou pokožku. Přípravek zajišťuje snadnou aplikaci a rychlé vstřebávání díky vysoké koncentraci účinných látek. Tělový krém se vyznačuje hydratačním a vyživujícím složením.Účinně hydratuje, vyhlazuje, zpevňuje a zanechává příjemný pocit sametové pokožky. Péče o obličej s vitalitou Baltic Home Spa je založena na působení dvou produktů. Pleťový krém-maska je výživná emulze doporučená proti kožním problémům spojeným s nošením ochranných masek. Krém účinně chrání hydrolipidovou bariéru pokožky a poskytuje zklidňující pocit. Může se používat denně jako krém i jako pleťová maska, kterou není třeba oplachovat.

 

Sérum na obličej, krk a dekolt je mimořádně aktivní a účinný kosmetický přípravek. Vyhlazuje, působí proti vráskám, zpevňuje a hydratuje pleť. Kosmetický přípravek se vyznačuje velmi lehkým, krémově-gelovým složením, které je vhodné i pro mastnou a smíšenou pleť. Rychle se vstřebává, proto je vhodný i pro vícevrstvou péči. V případě suché a normální pleti lze přípravek kombinovat s působením pleťového krému. Sérum pleť vyhlazuje, hydratuje a zpevňuje a dodává jí zářivý vzhled. Přípravek dobře funguje jako podklad pod krém nebo make-up.

 

Zveme vás, abyste si vyzkoušeli řadu Baltic Home Spa a zároveň si vytvořili vlastní rituály s použitím kosmetiky, která zajistí svěžest a komfort pleti. Nyní si můžete vybrat své oblíbené produkty z nabídky fit, wellness a vitality řady Baltic Home Spa. Vyzkoušejte a uvidíte, který bude váš nejoblíbenější!

NEWSLETTER