banner Cupuacu

Čištění pleti s řadou Manuka Tree

Pleť se sklonem k nedokonalostem vyžaduje zvláštní péči. Je velmi důležité vytvořit si správné hygienické návyky a zvolit odpovídající kosmetiku. Mastná, smíšená a dokonce i normální pleť, pleť se sklonem k akné, pupínkům a černým tečkám potřebuje precizní čištění a antibakteriální působení aktivních látek. Dobrým řešením v takové situaci je řada s názvem Manuka Tree na čištění pleti.

Manuka Tree je veganská řada obsahující 7 produktů zaměřených na péči o obličej. Hlavními vlastnostmi jsou:

  • antibakteriální účinné látky,
  • seboregulace
  • čištění.

Složení produktů  Manuka Tree je založeno na lehkých, nemastných a nekomedogenních gelech a emulzích. Řada obsahuje výběr emoliencií vhodných pro mastnou pleť. Blahodárné účinky řady je kombinace cenných vlastností extraktu z listů manuka, kyseliny mandlové, kyseliny oleanolové, kyseliny glycyrrhizové, kyseliny laktobionové, glukonátu zinku, zeleného jílu a hnědých řas. Řada je doporučena pro osoby starší 12 let. Vyznačuje se originální vonnou kompozicí, vytvořenou laboratoří Ziaja, založenou na svěžích citrusových tónech.

Hlavními účinnými látkami řady jsou: extrakt z listů manuka, glukonát zinečnatý a kyselina mandlová.

Extrakt z listů manuky pocházející z Nového Zélandu je složka z přírodní medicíny. Kdysi se používal jako léčivý obklad na rány a podráždění. Hlavní účinnou složkou extraktu je manukový esenciální olej, který je účinný v boji proti bakteriím způsobujícím akné. Zároveň poskytuje pokožce správnou hygienu.

Úkolem glukonátu zinečnatého je uvolňovat póry a čistit pleť od černých teček. Glukonát zinečnatý vyhlazuje pokožku a snižuje viditelnost rozšířených pórů. Reguluje také tvorbu kožního mazu. Díky své aktivitě glukonát zinečnatý čistí, odmašťuje a zmatňuje pleť.

Kyselina mandlová redukuje akné, vyhlazuje epidermis, redukuje černé tečky a aknózní léze, urychluje regeneraci epidermis, rozjasňuje barevné změny, zlepšuje stav a tón pleti.

NORMALIZUJÍCÍ PLEŤOVÝ MYCÍ GEL

Průhledné složení bez oleje s jemnou vůní neobsahuje barviva ani mýdlo. Poskytuje efekt důkladně vyčištěné pleti. Zklidňuje podráždění a zarudnutí pleti. Připravuje pleť na další ošetření. Kosmetický přípravek obsahuje zajímavou složku: Zinc Cocosulfate – multifunkční povrchově aktivní látku, která pomáhá udržovat přirozené pH pokožky.

ČISTICÍ PEELINGOVÝ GEL

Jedná se o produkt 2 v 1 s jemnou vůní a průhledným bezolejovým složením. Obsahuje exfoliační částečky z ekologicky šetrné kyseliny polymléčné. Složení přípravku je založeno na jemných čisticích látkách. Gel neobsahuje barviva a mýdlo, ale viditelný modrý odstín pochází z modrých exfoliačních mikrogranulí. Kosmetický přípravek čistí kožní póry a účinně odstraňuje přebytečný kožní maz. Zároveň stimuluje exfoliaci odumřelých buněk epidermis. Tímto způsobem pomáhá redukovat černé tečky. Gel navíc obsahuje farmaceutický glycerin s vysokou hydratační účinností.

HLUBOCE ČISTICÍ PEELINGOVÁ PASTA

Vzhledem k nutnosti důkladného čištění pleti s nedokonalostmi se vyplatí používat intenzivně čisticí pastu proti černým tečkám 2-3krát týdně. Husté bílé složení, které lze oplachovat, může fungovat také jako maska, která důkladně vyčistí póry a sníží jejich viditelnost. Má také jemné exfoliační vlastnosti díky obsaženému abrazivnímu oxidu křemičitému. Přípravek účinně uvolňuje póry od přebytečného kožního mazu a zabraňuje tvorbě černých teček. Kosmetický přípravek byl obohacen o zelený jíl (illit) zodpovědný za potlačení množení bakterií, zklidňující D-panthenol a hydratační glycerin.

PLEŤOVÉ TONIKUM REDUKUJÍCÍ PÓRY

Další fází péče po čištění obličeje je tonizace. V této fázi doporučujeme použít pleťové tonikum ve spreji. Přípravek neobsahuje alkohol. Má stahující účinek na rozšířené kožní póry. Obsahuje organické kyseliny s mikroexfoliačními vlastnostmi – kyselinu mandlovou a kyselinu laktobionovou. Kosmetický přípravek pomáhá zmírňovat projevy akné a připravuje pleť na další ošetřující procedury. Dále obsahuje glukonát zinečnatý, D-panthenol a glycerin.

HYDRATAČNÍ DENNÍ KRÉM SPF 10

Čas na aktivní péči o pleť. Jako součást každodenní péče o pleť doporučujeme hydratační krém SPF 10. Jedná se o nemastné, velmi lehké složení s ochrannými filtry proti slunečnímu záření SPF10 s nízkou ochranou. Přípravek se snadno roztírá a rychle vstřebává. Je ideálním řešením jako podklad pod make-up. Kosmetický přípravek účinně redukuje nedokonalosti pleti, reguluje činnost mazových žláz a poskytuje matující efekt. Díky vyrovnávacímu pigmentu obsaženému ve výrobku získává pleť jednotnou barvu. Krém navíc obsahuje zklidňující a ochrannou řasu Laminaria Ochroleuca, normalizující kyselinu oleanovou, zklidňující glukonát zinečnatý a hydratační kyselinu hyaluronovou.

MIKRO-EXFOLIAČNÍ NOČNÍ KRÉM S 3% KYSELINY MANDLOVÉ

Nezbytným krokem v péči je mikro-exfoliační noční krém s 3% kyselinou mandlovou. Tato hydratační emulze s lehkou texturou se zaměřuje na obnovu epidermis. Krém redukuje porfyriny zodpovědné za vznik lézí akné. Zároveň rozjasňuje sluneční a aknózní skvrny. Redukuje černé tečky a rozšířené póry. Krém kromě kyseliny mandlové obsahuje glukonát zinku a D-panthenol.

REDUKTOR AKNÓZNÍCH ZMĚN

Produktem doplňujícím péči je přípravek na redukci lézí akné. Jedná se o přípravek ve formě gelu s vysokou koncentrací účinných látek, určený k lokálnímu použití. Účelem přípravku je rychlá redukce pupínků, akné a jednotlivých pupínků. Obsahuje 10% D-panthenol a alantoin s hydratačními a zklidňujícími vlastnostmi a regenerační a zklidňující kyselinu glycyrrhizovou. Zároveň je kosmetický přípravek bohatý na obnovující a vyhlazující hydroxyprolin. Přípravek nemá parfemaci.

Dovolte nám, abychom vás pozvali k otestování výrobků z řady Manuka tree line a sami se přesvědčili o jejich účinnosti.

NEWSLETTER