banner Cupuacu

Co znamená přirozená péče?

Přirozená znamená v souladu s potřebami pleti a v rovnováze s dary přírody. Přírodní péče o pleť se vyznačuje používáním vysoce kvalitních složek přírodního původu. Přírodní péče vylučuje oblíbené mycí složky. Nebudou zde žádná barviva, silikony, umělé kondicionéry ani jiné kontroverzní složky, ale přátelský přístup k péči o přirozenou krásu i šetrný přístup k životnímu prostředí.

Ziaja představuje novou řadu kosmetiky pro každodenní péči s názvem Natural Care. Výběr produktů tvoří 14 kosmetických přípravků určených k péči o obličej, tělo, vlasy a intimní hygienu. Když mluvíme o přírodní péči, vybaví se nám rostlinné a minerální výtažky vedoucí k ucelenému rituálu věnovanému univerzálním potřebám pokožky.

Každodenní rituál čištění obličeje s Natural Care

Na začátku stojí za to vyčistit pleť mycím gelem na obličej. Přípravek s jemným složením odstraní kožní maz a nečistoty, osvěží a vyživí pleť během mytí. Kombinace jemných složek s kyselinou mléčnou a jejími estery pleť během mytí hydratuje.

Pokud chceme posílit osvěžující a vyhlazující účinek, bude přírodní peeling na obličej vhodný i pro každodenní péči. Částečky rostlinných a minerálních surovin zajistí jemný peeling připravující pleť na aktivní péči. Po exfoliaci je pokožka jemná a hladká na dotek. Exfoliační účinek mohou využít i lidé, jejichž pleť je citlivá a často reaguje zarudnutím, protože obsahuje ekologickou tapioku se zklidňujícím účinkem. Tato složka společně s řepkovým olejem dokonale hydratuje a zklidňuje podrážděnou pokožku.

Po vyčištění a exfoliaci odumřelé pokožky byste neměli zapomenout na pleťové tonikum. Ten je neodmyslitelným prvkem pro uzavření fáze čištění. Skládá se z jemných složek pocházejících z přírody, které pečují o rovnováhu pH. Jemné rostlinné esence tonika doplněné kukuřičným sirupem a kyselinou mandlovou budou působit i na pleť podrážděnou dlouhodobým nošením ochranné masky nebo vystavenou suchu. Po aplikaci tonika je čas na aktivní péči.

Přírodní aktivní péče o pleť

Řada Natural care nabízí až 4 bezoplachové produkty na obličej. Ačkoli si každý z nich zaslouží pozornost, teprve společně tvoří sadu, která poskytuje maximální ochranu, hydrataci a regeneraci pleti.

  1. Hydratační denní krém má lehkou texturu a jeho srdcem jsou fytosteroly a ceramidové sérum. Poskytuje komfortní hydrataci, regeneraci a zklidňuje podráždění.
  2. Na noc je vhodné použít noční regenerační krém. Během spánku bohaté, ale nemastné složení přípravku na bázi fytosterolů s přídavkem kyseliny hyaluronové zabraňuje ztrátě vlhkosti a dodává pleti pružnost. Přípravek lze použít jako masku, která rozhodně podpoří noční regeneraci pleti. Po probuzení je pleť vyhlazená a známky únavy jsou odstraněny.
  3. V nabídce je také něco pro ty, kteří mají velmi suchou pleť a dávají přednost univerzálnímu přípravku na ráno a večer – řešením je intenzivně vyživující denní a noční krém. Kosmetický přípravek se vyznačuje mimořádně výživným složením. Je ideálním přípravkem pro náročné povětrnostní podmínky: ostrý, silný vítr nebo nízké teploty, které často vyžadují dodatečnou ochranu pokožky. Krém je na první pohled mastný, ale po nanesení na pokožku vytvoří sametovou vrstvu a nezanechává lepivý pocit. Bohatost výrobku je dosažena jedinečnou kombinací fytosterolů s rostlinným lanolinem z plodů granátového jablka. Přípravek se vyplatí používat jako masku, zejména po ošetřeních, která silně exfoliují rohovou vrstvu.
  4. Pro osoby se smíšenou a mastnou pletí, které vyhledávají ultra lehké textury, a pro ty, kteří chtějí zintenzivnit každodenní péči přípravkem typu booster, který posiluje účinek proti vráskám, je vhodné doporučit koncentrované sérum na obličej, krk a dekolt. Přípravek je založen na působení unikátních molekul proti vráskám. Peptidy z rostlinné rýže, organický křemík a hydroxyprolin tvoří podstatu přípravku zajišťující intenzivní vyhlazení pleti a jemný lifting. Booster působí proti známkám stárnutí pleti a zároveň obnovuje její přirozenou svěžest a vitalitu

Výběr správného přípravku pro každodenní očistu těla

Osvěžující sprchový gel je volbou ekologicky šetrného kosmetického přípravku založeného na jemných mycích složkách, které se často používají v dětských mycích přípravcích – glukosidech kokosových ořechů. Výrobek vytváří jemnou pěnu. Aniž by narušil ochrannou vrstvu pokožky, jemně ji čistí a dlouhodobě osvěžuje. Uvolňující vůně gelu zpříjemní každou koupel.

V rámci každodenní tělesné hygieny nesmíte zapomenout na intimní mycí gel. Jeho mimořádně jemné složení je vhodné pro ženy a dívky od 3 let věku. Přípravek má kyselé pH přizpůsobené potřebám intimní hygieny. Obsahuje zklidňující tapioku a prebiotický inulin, který vyživuje kožní mikrobiom.

Po koupeli je vždy dobré dodat pokožce další dávku hydratace. Pokud chcete prodloužit trvanlivost vůně na pokožce, stačí použít hydratační tělový balzám. Výrobek je doporučen pro všechny typy pokožky včetně citlivé a šupinaté. Kombinace rostlinného glycerinu, rostlinného bambuckého másla, olivových fytosterolů a bioaktivního řepkového oleje dokonale hydratuje a vyhlazuje pokožku a zároveň zklidňuje podráždění, např. po depilaci nebo opalování. Další výhodou je příjemný, sametový pocit na pokožce po aplikaci.

Péči o tělo doplňuje krém na ruce o velikosti balení 50 ml, které se vejde do každé kabelky. V době, kdy se častá dezinfekce rukou stala běžnou záležitostí a nízké teploty se mísí se suchým vzduchem klimatizovaných místností, potřebují ruce v péči o pokožku podporu. Krém působí jako neviditelné rukavice. To, co je po použití krému vidět, je dobře ošetřená a voňavá pokožka v dobré kondici.

Důležité je nepodcenit i péči o vlasy

Šampon na vlasy je velmi jemný, neobsahuje silikonové kondicionéry a tradiční čisticí prostředky. Přestože je jeho konzistence hustá, vlasy nezatěžuje – naopak je zjemňuje a hydratuje. Rostlinné složení nového šamponu na vlasy bude vynikající volbou pro vlasy po kadeřnických úpravách, jako jsou: barvení, ondulace, depigmentace nebo keratinové narovnávání vlasů. Těm, kteří chtějí pečovat o přirozenou kondici vlasů, doporučujeme pečující masku na vlasy. Hydratační maska pro suché vlasy obsahuje přírodní veganské kondicionéry, které uhlazují a usnadňují rozčesávání. Výrobek je doporučován od 6 let věku. Je proto ideálním pomocníkem v péči o rozcuchané vlasy dětí i dospělých.

A poslední: antiperspirant

Konečně inovativní antiperspirant s minerálním složením, který neobsahuje hliníkové soli. Místo toho obsahuje hořečnatou sůl a kaolin.Výrobek lze používat každý den, aniž by zanechával stopy na oblečení.

Pokud vás oslovuje bohatství přírody: fytosteroly, rostlinné lipidy, ekoemolienty, neocenitelné rostlinné složky, zveme vás k nahlédnutí do nabídky.

ZAČNĚTE NOVÉ DOBRODRUŽSTVÍ S PŘÍRODNÍ PEČUJÍCÍ ŘADOU ZIAJA

NEWSLETTER