banner Cupuacu

Coconut & Orange Vibes

Kokos s pomerančem? Na první pohled se takové spojení nezdá vůbec logické? Když se však spojí tóny uvolňujícího kokosu s osvěžujícím bergamotem, jedinečná vonná kompozice nás jednoduše vybízí k tomu, abychom se s tuto řadu blíže seznámili. Intenzivní barvy oranžovo-zeleného balení ve vás vzbudí zvědavost – oranžová barva energizujícího pomeranče a zelená barva mladé kokosové kúry uvolňující stres. Nová řada značky Ziaja zdůrazňuje univerzálnost potřeb každého typu pleti a vlasů. Vždyť každý chce umocnit svou přirozenou krásu prostřednictvím hydratace a výživy.

Řada obsahuje 8 veganských produktů pro každodenní péči o obličej, tělo a vlasy. V jednoduchosti řady Coconut & Orange Vibes je síla. Produkty nejen zkrášlují a pomáhají udržovat zdravou pokožku, ale také poskytují nádherné smyslové zážitky. Vonné tóny pomeranče a kokosu navozují pozitivní náladu a jsou jakousi rutinou proti nudě. Zaměříme-li se na hlavní účinné látky řady, „první housle hraje“ organický kokosový olej a hydrolát z pomerančových květů. Představte si směs kokosového oleje rozplývajícího se ve vašich rukou s aromatickým hydrolátem doprovázeným eko-emolienty a rostlinnými hydratačními složkami. Výsledkem jsou výrobky s výživnou a hydratační aktivitou, jejichž první účinky lze podle výsledků in-vivo testů provedených ve výzkumné a vývojové laboratoři Ziaja pozorovat již od okamžiku první aplikace.

Začněme tonikem na obličej Orange Vibes. Kosmetické de-stresové tonikum je osvěžující a uvolňující přípravek, který se skvěle hodí i jako mlha na tělo a vlasy. Při jeho použití se budete usmívat a cítit se svěže. Pleť dostane rosu pomerančového hydrolátu spolu s přírodní termální vodou a dalšími blahodárnými složkami. Tonikum normalizuje pH pokožky a příjemně ji osvěží po tréninku nebo vám dodá energii v horkém letním dni.

Zajímavou nabídkou je krém na obličej Coconut Vibes, který lze použít i jako pleťovou masku. Jeho sametová emulze podporuje noční regeneraci pleti. Produkt 2v1 funguje jako typický noční krém nebo pleťová maska. Vše záleží na tom, jak vydatně krém naneseme. Po jeho nanesení na obličej není na pleti žádný lepkavý nebo lesklý pocit. Produkt v zeleném balení se liší vůní od těch s oranžovým designem. Tentokrát vás do světa tropických vůní přenese jemná vůně kokosu doplněná květinově-dřevitými a vanilkovými tóny. Kosmetický přípravek má regenerační a vyhlazující účinky. Obsahuje organický kokosový olej, veganský kolagen a řepkový olej. Zároveň pokožku zklidňuje a poskytuje jí noční relaxaci. 

Je čas představit balzám na rty Coconut Vibes! Tento malý produkt dokáže zázraky. Nejedná se o typický balzám na rty s krémovým a mléčným složením nebo podobný ovocným leskům na rty a peelingům na rty z nabídky Ziaja. To, co ho odlišuje od ostatních podobných typů výrobků, je jeho textura připomínající výživné máslo. Pocit na rtech je opravdu úžasný! Regenerace, vyhlazení a lesk bez pocitu lepkavosti lepivosti a mastné vrstvy. Můžete jej volně rozetřít na rty a přesáhnout jejich kontury. Extra promaštění okolí rtů je tentokrát také v pořádku! Jemná vrstva organického kokosového oleje se mísí s rostlinným bambuckým máslem a řepkovým olejem – pouze přírodní zvláčňující látky!

Přejděme k péči o tělo a zahájíme rituál aromatického čištění pokožky. Osvěžující sprchový a koupelový gel má stejnou vůni jako pleťové tonikum. Nejvíce vás zaujme vyvážený, energizující a osvěžující zážitek z kosmetického de-stress gelu při každodenním sprchování. Produkt myje, čistí, tonizuje a zároveň svou vůní poskytuje pocit uvolnění. Zachycení rovnováhy mezi zvyšováním životní energie a relaxací prostřednictvím vůně považujeme za něco naprosto jedinečného, co stojí za to zopakovat.

A nyní je čas na tělový peeling a pěnu 2v1 Coconut Vibes – kombinaci krémové a nadýchané hydratační textury s přírodním peelingovým křemíkem. Krémová část poskytuje pokožce jemnou hydrataci, aniž by na ní zanechávala mastný film. Produkt neobsahuje žádné čisticí složky, proto nemůže nahradit sprchový gel. Způsob použití může být překvapivý. Nejzajímavějších účinků dosáhnete, když kosmetický přípravek nanesete na suchou nebo mírně vlhkou pokožku. Po nanesení přípravku na pokožku nechte krémovou pěnu vstřebat do pokožky. Po několika minutách vmasírujte částečky oxidu křemičitého na dříve hydratovanou pokožku a poté přípravek opláchněte vlažnou vodou. Tuto činnost můžete opakovat každý den. Přípravek můžete používat také před saunováním.

„Třešničkou na dortu“ v kokosovo-pomerančové péči o tělo je tělová pěna Coconut & Orange Vibes zabalená v krásné zelené tubě. Snadná aplikace a dávkování lehké pěny završuje rituál čištění pokožky. Účelemproduktu je hydratovat, vyživovat a zpevňovat pokožku. Kosmetický přípravek je vhodný pro všechny typy pokožky, zejména ráno, kdy potřebujeme rychlé vstřebání. Relaxace pro smysly, uvolnění pro tělo – to je důvod, proč je tělová pěna dalším nepostradatelným produktem této nové řady.

 

Řada nabízí také 2 produkty péče o vlasy: hydratační šampon na vlasy Coconut & Orange Vibes, který se doporučuje pro všechny typy vlasů. Je univerzální a vhodný pro různé způsoby péče o vlasy, např. pro „curly girl“. Vyplatí se zavést do rutiny péče o vlasy praxi dvojího mytí vlasů šamponem. První mytí je určeno k odstranění nečistot, přebytečného oleje a stylingových přípravků. Druhé mytí může napomoci důkladnějšímu vyčištění vlasů a pokožky hlavy i lepšímu vstřebávání účinných látek šamponu. Vlasy tak zůstanou déle svěží a hydratované. Šampon je vhodný pro každodenní použití. Má velmi podobné balení jako sprchový gel. Liší se však průhledností – tuba sprchového gelu je průhledná, tuba šamponu na vlasy je matná a neprůhledná.

A nakonec kondicionér na vlasy Coconut Vibes, kterému také říkáme kokosový booster, speciální posilující předpírka podle metody „curly girl“, která se skládá ze tří fází: vyživování, mytí, vyživování. Produkt lze používat tradičním způsobem, tj. až po umytí vlasů šamponem. Doporučujeme vám však také aplikovat jej před použitím šamponu na mokré vlasy, a to od poloviny délky až po konečky. Bohatá krémová emulze dodává vlasům lesk, zabraňuje krepatění a uhlazuje vlasové kutikuly. Vyživující kondicionéry zkrotí i ty nejnepoddajnější vlasy, takže jsou hedvábně hladké. Přesvědčte se sami a najděte svou dokonalou péči o vlasy!

NEWSLETTER