banner Cupuacu

Delikátní sladká péče

LEMON CAKE MARSHMALLOWČOKOLÁDOVÝ MIŠMAŠ

kombinace překvapivých, nových forem kosmetiky s výraznou vůní a intenzivní barvou

Přemýšleli jste někdy o tom, zda je možné spojit zábavné, smyslné hody s každodenní péčí o tělo? S Ziaja kosmetikou je všechno možné! Řada s lahodnou péči je ideálním dárkem pro Vás nebo pro ostatní, které chcete obdarovat lahodným kosmetickým rituálem. Řada je kombinace překvapující pěny a vzrušující vůně s intenzivní barvou. Produkty byly vytvořeny s doporučením pro děti starší 6 let a dospělé. Většina produktů této řady je veganská a má přes 90% složení přírodního původu.

Jaké jsou 3 alternativy Ziaja lahodné péče?

Lemon cake je sladký vůně, který připomíná vanilku smíchanou s citronovým narozeninovým dortem. Marshmallow nasměřuje vaše myšlenky na ikonickou sladkost s charakteristickou jahodovou vůní, která poskytuje povzbuzující pocit. Čokoládový mišmaš kombinuje vůni plněných pralinek s lahodnou čokoládou. V momentě kdy uvidíte a ucítíte vůni  produktů, budete chtít hned vyzkoušet, abyste pocítili jejich lahodnost během vaší rutinní péče o tělo.

 

 

A jaké produkty v řadách najdete?

Pěnové mýdlo na ruce a tělo zajišťuje jemnou péči díky jemným čisticím látkám a jemnému pěnovému složení. Chrání pokožku před vysoušením, zanechává ji řádně vyčištěnou, osvěženou a krásně provoněnou. Obsahuje 98% složek přírodního původu a má veganské složení.

Mycí želé do koupele je perfektní pro použití ve vaně. Produkt zabalený v průhledné dóze, který připomíná chutný dezert rozhodně udělá z vaší koupele příjemný a relaxační čas. Jak používat mycí želé? Stačí nabrat malé množství želé a rozpustit ho pod tekoucí vodou. Kromě příjemného mycího rituálu mycí želé zanechá vaši pokožku jemnou a úžasně voňavou. Obsahuje 95% složek přírodního původu.

Cukrový tělový peeling je skvělý doplňující produkt k pěnovému mýdlu a mycímu želé. Obohacený o bambucké máslo a přírodí krystalky cukru  nejen vyhladí vaši pokožku, ale také zajistí jemné zjemnění. Po opláchnutí peelingu snadno ucítíte na pokožku slabou ochranou vrstvu. Použití tělového peelingu je velmi jednoduché. Stačí ho nanést na vlhkou pokožku a krouživými pohyby masírovat tělo. Může být používán každý den.

Pokaždé kdy budou Vaše ruce potřebovat hydrataci a regeneraci, použijte jeden z našich lahodných pečujících krémů na ruce. Obsahují glycerin a olej canola, které v podstatě zastavují ztrátu vody a zanechávají ruce jemné a hydratované. Lehké složení se snadno vstřebává. Vzhledem k tomu, že jde pouze o 50ml balení, můžete krém na ruce snadno nosit v tašce a používat jej tak často, jak jen budete chtít.

Tyto tři neuvěřitelné lahodné vůně citronového dortu, marshmallow a čokolády jsou vhodnými produkty pro každodenní použití a poskytnou mimořádný pocit.

Nejlepší volba pro ty, kteří chtějí dát každodenní rutině sladkou vůni!

NEWSLETTER