řada Baltic home spa fit

Domácí lázeňské rituály s BALTIC HOME SPA fit

Chtěli byste věnovat čas sami sobě, své pohodě a daleko od životního shonu? Pak je právě tato řada přímo pro vás! Baltic home spa fit zahrnuje produkty nezbytné pro každodenní péči, které jsou součástí fit životního stylu. Mají hydratační, zpevňující a pečující vlastnosti, které která pomůžou připravit tělo na trénink a zajistí dokonalou péči po fyzické aktivitě. Jedinečná a výrazná mangová vůně produktů zajišťuje svěžest a dodává pocit energie.

Máme pro vás 3 tipy jak na domácí spa s Baltic home spa fit

Exfoliace

Jde o třífázový rituál, který zajistí účinné odstranění odumřelé kůže, zjemnění pokožky a přípravu na lepší vstřebávání kosmetických přípravků. Doporučujeme tento proces provést minimálně jednou týdně, aby byla vaše pokožka dokonale hladká.

Baltic home spa fit-exfoliace
  1. Proveďte intenzivní suchou masáž pomocí masážního kartáče s hustými štětinami. Tímto způsobem se zbavíte první vrstvy odumřelé epidermis a navíc stimulujete její mikrocirkulaci. Poté tělo navlhčete vlažnou vodou a na kartáč naneste glycerinový tělový peeling. Přípravek intenzivně vmasírujte do těla. Poté opláchněte teplou vodou.
  2. Umyjte tělo sprchovým gelem a šamponem 3v1, který zajistí svěžest.
  3. Chcete-li maximalizovat efekt dokonale hladké a svěží pokožky, použijte mangový mikropeeling. Pokud chcete masáž zakončit silným stimulačním akcentem na pokožku – opláchněte přípravek studenou vodou. Pokožka pak bude dokonale vyhlazená a tonizovaná.

 

Zpevnění

Několikastupňové zpevňující ošetření zajišťuje expresní zlepšení napětí pokožky a je skvělým pomocníkem v prevenci proti celulitidě.

baltic wellness péče
  1. Připravte tělo na proceduru masáží pomocí masážních rukavic pomocí. Po několika minutách sundejte rukavice a vmasírujte masážní olej do pokožky. TIP: Roztíráním kosmetického přípravku štípejte pokožku, abyste ji dále stimulovali.
  2. Naneste dostatečné množství tělového séra a důkladně rozetřete se zvláštním důrazem na citlivé oblasti: břicho, stehna, hýždě. Ihned po nanesení tělového séra zabalte pokožku do kuchyňské fólie. Uvolněné teplo v kombinaci s vysokou koncentrací účinných látek povede k lepšímu zpevňujícímu účinku.
  3. Po minimálně 25 minutách odstraňte fólii a naneste na tělo tenkou vrstvu hydratační tělové pěny. Nadýchaná emulze znatelně změkčí pokožku a dále zlepší zpevnění. Kosmetický přípravek zanechá na pokožce příjemnou mangovou vůni.

Relaxace

Odpočinek a zbavení se zbytečného napětí a stresu je přesně tím hlavním úkolem tohoto spa rituálu, který se zaměřuje na aromaterapeutický účinek pomocí tropických olejů uvolňovaných vlivem tepla při koupeli a při aplikaci mlhy.

wellness tělová péče
  1. Najděte si chvilku pro sebe a dopřejte si příjemnou a uvolňující aromatickou koupel. Smíchejte libovolné množství koupelového želé s vodou, dokud se nevytvoří pěna. Koncentrované složení s mangem jemně čistí pokožku a zanechává intenzivní vůni.
  2. Chcete-li prodloužit trvanlivost exotické vůně na pokožce, nastříkejte na tělo a vlasy osvěžující mlhovinku ze vzdálenosti alespoň 20 cm.
  3. Proveďte jemnou masáž na vyčištěném obličeji pomocí speciálního kartáče s měkkými štětinami. Provádějte jemné krouživé pohyby od středu směrem ven podél obličejových svalů. Tímto způsobem můžete zlepšit mikrocirkulaci. Poté naneste pleťový krém, jehož lehké složení se rychle vstřebává do pokožky a zároveň ji hydratuje.

 

NEWSLETTER