řada Baltic home spa fit

Domácí lázeňské rituály s BALTIC HOME SPA vitality

Kosmetika Baltic Home Spa Vitality je další verzí moderní péče v trendu domácích lázní s jemně parfémovanou a velmi elegantní, citrusově-květinovou dámskou vůní. Přináší s sebou zážitek harmonizujícího pocitu uvolnění, klidu, příjemné atmosféry a pozitivního vlivu na pleť.

Máme pro vás 3 tipy jak na domácí spa s Baltic home spa vitality

Očistná tělová péče

Volba sprchového gelu 3v1 jako součásti každodenní očistné péče o tělo je dobrým nápadem pro všechny, kteří se zaměřují na relaxační univerzální řešení v souladu s přírodním prostředím. Jedna z kosmetických fází tohoto rituálu souvisí s cukrovo-slaným tělovým peelingem. Jeho bezvodé složení uvolňuje krásnou vůni s tóny mandarinky, mučenky, broskve, bergamotu, zimolezu, jasmínu, magnólie, jantaru, santalového dřeva a pačuli. Přírodní, biologicky odbouratelné peelingové částečky celulózy, krystalky soli a cukru spolu s olejovými složkami dodávají pokožce hladkost a jemnost. Rituál je zakončen jemnou masáží tělovým sérem.

Baltic home spa fit-exfoliace
  1. V rytmu oblíbené hudby, která vás pozitivně naladí na další část dne, si umyjte tělo sprchovým gelem 3v1. Jemné složení přípravku současně očistí tělo i vlasy a připraví pokožku na další péči.
  2. Krouživými pohyby vmasírujte tělový peeling na vyčištěnou pokožku. Vyplatí se dopřát si chvilku relaxace v příjemné aromatické atmosféře. Nakonec výrobek opláchněte teplou vodou.
  3. Tělové sérum hojně naneste na suchou pokožku. Užijte si příjemnou aplikaci a sílu aktivních molekul.

 

Hydratace těla

Intenzivní hydratace těla je pozvánkou na hloubkově hydratační ošetření založené na kombinaci různých kosmetických textur na pokožce, které společně vytvářejí pečující okluzi. Stimulace pokožky pomocí drsných rukavic z přírodních štětin v kombinaci s cukrovo-solným tělovým peelingem pomůže odstranit odumřelou pokožku a usnadní vstřebávání kosmetických přípravků. Aplikace první vrstvy v podobě aktivního tělového séra pokožku zjemní a učiní ji pružnější. Vysoká koncentrace složek v přípravku působí jako injekce revitalizační obnovy pokožky. Vmasírováním druhé vrstvy tělového krému do pokožky vytvoříme kosmetickou okluzi s intenzivním ochranným a hydratačním účinkem, která chrání před podrážděním.
baltic wellness péče
  1. Tělový peeling vmasírujte do suché pokožky pomocí přírodních sisalových rukavic. Provádějte krouživé pohyby od končetin směrem k srdci, abyste stimulovali revitalizaci pokožky. Nakonec peeling opláchněte teplou vodou.
  2. Na suchou pokožku naneste tenkou vrstvu tělového séra. Vysoká koncentrace účinných látek výrazně zvlhčí pokožku bez pocitu mastnoty.
  3. Tělový krém naneste na pokožku, která byla předtím ošetřena tělovým sérem. Díky přítomnosti živin doplňuje kosmetický přípravek ochrannou vrstvu o potřebné lipidové složky a zároveň pokožku zpevňuje.

Pleťová péče

Péče o obličej s Baltic Home Spa vitality je řešením doporučovaným zejména jako součást noční péče o pleť. Ošetření je založeno na manuální a kosmetické stimulaci pleti s využitím nejzákladnějších, intuitivních technik automasáže obličeje s aplikací různých kosmetických přípravků. Volba pleťového séra jako součásti první vrstvy na pleti je základem, který zintenzivňuje působení nočního krému. Krémovo-gelové složení séra bylo doplněno o složky, které stimulují pleť k vnitřní obnově oddalující procesy stárnutí. Aplikace pleťového krému zajistí podrážděné pleti revitalizaci. Výživná emulze na obličej je kombinací bohatých zvláčňujících látek s hydratačními rostlinnými výtažky a aktivními molekulami proti vráskám. Před spaním je vhodné na pleť aplikovat doporučené pečující složení, které dokonale doplní přirozenou revitalizaci pleti během noční regenerace.
wellness tělová péče
  1. Provádějte masáž obličeje na vyčištěné pleti třením v souladu se svalovým systémem od nosu směrem ven s jemným štípáním pokožky. Tímto způsobem povzbudíte pokožku k obnově a dodáte jí zdravý vzhled.
  2. Naneste tenkou vrstvu séra na obličej, krk a dekolt, vyhněte se oblasti očí. Přípravek zajistí vysokou vitalizační aktivitu pleti bez pocitu lepivé vrstvy.
  3. Na dříve ošetřenou pleť obličeje sérem naneste velké množství pleťového krému a vyhněte se oblasti očí. Přípravek nesmývejte, nechte jej na pleti působit, dokud se zcela nevstřebá. Tímto způsobem zajistíte intenzivní obnovu epidermis spolu s rekonstrukcí hydro-lipidového pláště.

 

NEWSLETTER