banner Cupuacu

Dopřejte si olejovou vlasovou terapii

Všichni sníme o silných, lesklých vlasech, které se hrdě odrážejí při každém pohybu, o vlasech, které dělají dojem na ostatní, o vlasech, které můžeme obdivovat v lákavých reklamách. Kdo by takové sny neměl? Často nám však chybí čas na to, abychom se o své vlasy náležitě starali. Místo toho je pro okamžitý „wow“ efekt tak či onak upravujeme, a tím je silně namáháme. Barvení, narovnávání, kulmování, a dokonce i intenzivní kartáčování nebo nesprávné mytí mohou být nejrychlejší cestou k poškození vlasů. V důsledku toho dochází k narušení přirozené ochranné bariéry vlasů. Vlasy ztrácejí správnou úroveň hydratace, stávají se slabými, suchými, křehkými, jsou méně odolné vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám. Pokud o své vlasy nebudeme řádně a zaslouženě pečovat, naše noční můra se stane skutečností.

Jak se tomuto scénáři vyhnout a získat krásné a zdravé vlasy?

Ziaja nabízí lék na výše uvedené problémy: řadu produktů navrženou v souladu se současným trendem olejování vlasů, který se pěstuje již od starověku na blízkém východě, např. v arabských zemích nebo Indii. Díky tomuto rituálu olejování vlasů se ženy z této oblasti vždy pyšnily krásnými hladkými vlasy. Řady nabízejí dvě terapie: arganový + tsubaki olej a kašmírové proteiny+ amarantový olej. Proměňte svou koupelnu v relaxační domácí lázně a dopřejte svým namáhaným vlasům zaslouženou vlasovou terapii.

 

Vlasová terapie s arganovým a tsubaki olejem

Chcete-li mít hedvábné, dobře hydratované a jemné vlasy, sáhněte po produktech z arganového oleje a oleje tsubaki. Arganový olej je světle žlutý, za studena lisovaný olej získávaný ze semen arganovníku. Je to jeden z nejdražších a nejoceňovanějších olejů na světě, nazývaný „tekuté zlato Maroka“. Naproti tomu olej tsubaki je světlý olej, rovněž lisovaný za studena a získávaný ze semen kamélie. Tento orientální olej se po staletí používal v Japonsku při správné péči o vlasy.

Produkty pro péči o vlasy s arganovým olejem a olejem tsubaki jsou speciálně určeny pro ty, jejichž vlasy jsou suché a poškozené v důsledku každodenního vystavení kadeřnickým úpravám a škodlivým vysokým teplotám. Nečekejte déle a začněte své vlasy chránit! Vychutnejte si jedinečnou vůni, ve které se spojují květiny a ovoce a vytvářejí tuto elegantní a relaxační vůni. Pozvěte do své koupelny květinovou vůni tuberózy, jasmínu, violky a růže smíchanou se sladkou vůní broskve, ananasu a melounu.

Jaké produkty najdete v řadě arganových a tsubaki olejů?

V každodenní péči o vlasy je nejdůležitější výběr dobrého šamponu. Vyhlazující šampon s arganovým a tsubaki olejem, dodá vašim vlasům lesk a objem spolu s aktivní regenerací. Uhladí vaše vlasy a zanechá je hebké a lesklé každý den. Pro lepší účinek použijte koncentrovanou vyhlazující masku na vlasy obsahující za studena lisovaný olej ze semen arganovníku, která zlepší stav vašich vlasů a obnoví jejich přirozený a zdravý vzhled. Pociťte sametový dotek na dlaních a pokožce hlavy, lehněte si s maskou na vlasy na 3-5 minut do vany a relaxujte obklopeni okouzlující vůní. Jejího účinku nebudete litovat. Pokud toužíte po ještě úchvatnějším vzhledu svých vlasů, pak je odpovědí na vaše potřeby vyhlazující vlasové sérum. Lesklá, průhledná tekutina v malé lahvičce dodá vašim vlasům hydrataci a lesk. Zabrání také třepení konečků a odstraní nežádoucí krepatění. Používejte jej jako závěrečnou úpravu.

Vlasová terapie s kašmírovými proteiny a amarantovým olejem

Pro jemné, křehké, suché a zplihlé vlasy zvolte řadu kašmírových proteinů a amarantového oleje. Řada je bohatá na luxusní kašmírové proteiny a amarantový olej získaný z obilí, které pěstovali již Aztékové. Produkty se zaměřují na hydrataci a zlepšení stavu vašich vlasů. To, co dělá tuto řadu jedinečnou a příjemnou na používání, je také skutečně úžasná vůně. Zahalte své vlasy svůdnou vůní nádherného ylang-ylang v kombinaci s elegantní směsí pižma, smyslné vanilky a moderní vůní cedrového dřeva.

Jaké produkty najdete v řadě s kašmírovými proteiny a amarantovým olejem?

Dodejte svým vlasům objem s jemným posilujícím šamponem. Důkladně vlasy vyčistí, aniž by je zatížil, díky čemuž budou vypadat déle svěží. Vlasy budou viditelně silnější a lehké na dotek. Pro další vrstvu ochrany a použijte koncentrovanou posilující masku na vlasy. Díky ní budou vaše vlasy skvěle vyživené a silné. Budete překvapeni jejich zdravým vzhledem. Zakončete svou vlasovou terapii promyšlenou recepturou séra pro sametový lesk. Používejte ho k ochraně vlasů před roztřepenými konečky a bojem při rozčesávání. Sérum zaručuje lesk, třpyt a saténovou hebkost.

4 způsoby, jak mít krásné vlasy

1. Teplota vody

Při aplikaci šamponu je nejlepší používat teplou (ne horkou) vodu, protože v kombinaci s mycím prostředkem nejúčinněji vyčistí pokožku hlavy a vlasy. Příliš horká voda může způsobit podráždění pokožky a stimulovat nadměrné vylučování kožního mazu, což má za následek rychlejší maštění vlasů. Při oplachování vždy používejte vlažný proud vody. Nižší teplota vody uzavře vlasovou kutikulu.

2. Šampon

Nepřehánějte to s dávkováním šamponu. Čím více přípravku použijeme, tím hůře se nám bude oplachovat pěna. Nedostatečně opláchnuté vlasy jsou matné, drsné a postrádají přirozený objem.

3. Sušení vlasů

Nejprve použijte ručník a poté nechte vlasy přirozeně uschnout.

4. Používání fénu

Teplo poškozuje strukturu vlasů, způsobuje jejich vysušení, lámavost a křehkost. Chcete-li snížit nepříznivé účinky fénu, snižte jeho rychlost a zvolte foukání studeným vzduchem.

 

Teď už o  těchto dvou jedinečných řadách víte vše, stačí si najít chvilku, vybrat si terapii určenou pro vás a dopřát svým vlasům SPA den. Kdo ví, možná se stane vaším oblíbeným každodenním rituálem.

NEWSLETTER