Jak používat bronzující kosmetiku?

Bronzující kosmetika je stále velmi oblíbená. Někteří jimi nahrazují nedostatek slunce, jiní se snaží, aby jejich opálení vydrželo déle. Bronzující kosmetiku lze používat po celý rok. Nejoblíbenější bronzující složkou používanou v kosmetice je takzvaný DHA (dihydroxyaceton), který po nanesení na pokožku uvolňuje pigment dodávající pokožce sluneční odstín.

Všichni čas od času zažíváme scénáře spojené s opalováním pokožky, které se vyvíjejí jinak, než jsme původně plánovali. Nepřízeň počasí během dovolené, nucený pobyt v místnosti během slunečných dnů nebo prostě fotosenzitivní pokožka, která má být krásně bronzová. Zní vám to povědomě? Pojďme tedy zvážit další možnost. Vrátíte se z dovolené s krásným bronzovým opálením a chcete si ho udržet co nejdéle. Možná se neradi opalujete nebo se nemůžete opalovat, ale přesto si chcete užívat nádherného efektu sluncem políbené pokožky. V takovém případě se vyplatí sáhnout po kosmetice Ziaja, která poskytuje správnou péči o pokožku a rychlé a bezpečné opálení.

Výběrem samoopalovacích přípravků dosáhnete rychlého efektu krásné, přirozené a bronzové pokožky. Jak je to možné? Zodpovědnou složkou hojně využívanou výrobci kosmetiky je bronzující látka DHA (dihydroxyaceton). Ta dodává pokožce rovnoměrný odstín přirozeného a dlouhotrvajícího opálení bez nutnosti dlouhodobého vystavení slunečnímu záření. DHA působí na povrchu, zbarvuje buňky rohové vrstvy kůže do hněda a výsledkem je opálení, které se nesmyje.Trvanlivost opálení po použití bronzujících přípravků závisí na množství DHA ve výrobku, rychlosti obnovy pokožky a na tom, zda byla pokožka před aplikací řádně připravena.

Je důležité si uvědomit, že opálení způsobené samoopalovacími přípravky nechrání pokožku před UVA/UVB zářením

Účinky bronzující kosmetiky můžete prodloužit dodržováním několika zásad:

  1. Před aplikací přípravku je nutné provést důkladný peeling těla, abyste odstranili odumřelé kožní buňky, což usnadní rovnoměrné nanesení přípravku. Tímto způsobem se vyhneme šmouhám a barevným nerovnoměrnostem.
  2. Krouživými pohyby vmasírujte malé množství přípravku na pokožku, menší množství použijte na lokty a kolena.
  3. Po každé aplikaci si umyjte ruce, abyste zabránili zanechání tmavých skvrn na pokožce.
  4. Před oblékáním počkejte, až se přípravek zcela vstřebá, abyste se vyhnuli zbytečným skvrnám. Opálení se objeví za 3-4 hodiny po nanesení přípravku na pokožku.
  5. Bronzující přípravky by se měly používat denně, dokud není dosaženo požadovaného odstínu pokožky, a poté každý druhý den nebo každý třetí den.

Proč si vybrat bronzující produkty Ziaja?

Zaprvé proto, že obsahují minimálně 90 % přírodních složek. Zároveň se jedná o veganské výrobky, které neobsahují složky živočišného původu. DHA používaná v kosmetice Ziaja je ze 100 % rostlinného původu. Změna odstínu pleti není jedinou funkcí samoopalovacích přípravků Ziaja. Blahodárné účinné látky, které obsahují, poskytují také optimální každodenní péči.

Které výrobky Ziaja tedy mohou vaší pleti dodat slunečný odstín?

Začněte péčí o obličej, stojí za to vyzkoušet řadu Subtle Bronze. Pleťový krém je lehká hydratační emulze pro denní i noční použití. Kromě bronzujících vlastností má i účinky proti vráskám. Výrazně posiluje kolagenová a elastinová vlákna, zklidňuje podráždění a zabraňuje známkám únavy. Bronzující účinek DHA v řadě Subtle Bronze doplňuje výtažek z vlašských ořechů bohatý na karotenoidy. Krém navíc obsahuje selektivní výtažek z hnědé řasy Pelvetia Canaliculata, která aktivně stimuluje mechanismy stárnutí pleti a má prokazatelné účinky proti vráskám. Dalšími všestranně účinnými látkami v kosmetickém přípravku, které mají velmi příznivý vliv na pleť, jsou vitaminy C, E a D-panthenol.

  • Provitamin B5 (D-panthenol) intenzivně hydratuje, zjemňuje a zvyšuje pružnost pokožky. Účinně zklidňuje podráždění, má zklidňující účinek a poskytuje ochrannou bariéru pro příliš citlivou pokožku.
  • Vitamin C je vysoce účinná látka, která vykazuje antioxidační a volné radikály neautralizující vlastnosti. Vyrovnává tón pleti a rozjasňuje barevné skvrny, zároveň působí proti vráskám. Kosmetické přípravky používají deriváty kyseliny askorbové, které jsou stabilnější a účinněji pronikají do epidermis.
  • Vitamin E je vynikajícím doplňkem vitaminu C. Kombinace těchto dvou antioxidantů zvyšuje účinnost ochrany proti volným radikálům. Vitamin E, známý jako „vitamin mládí“, chrání pokožku před předčasným stárnutím. Tím, že se začleňuje do struktur buněčných membrán, chrání lipidy epidermis před poškozením. Zároveň hydratuje, vyhlazuje a zvyšuje pružnost pokožky.

Ideálním doplňkem pleťového krému Subtle Bronze je tělové mléko ze stejné řady. Přípravek intenzivně hydratuje, zvyšuje schopnost pokožky zadržovat vodu v epidermis, chrání před volnými radikály, viditelně vyhlazuje a zvyšuje pružnost pokožky. Krém je obohacen o výtažek z jantaru, který má pro pleť tonizující, zklidňující a pečující účinky.

Další zajímavou nabídkou od Ziaja mezi bronzujícími produkty je pleťový krém a tělové mléko z řady Cupuacu, které jemně zlepšuje tón pleti a zanechává jemný opálený efekt. Řada Cupuacu vyniká mimořádnou vůní karamelu a oříškových tónů, která na pokožce dlouho přetrvává. Pomáhá tedy nejen ošetřovat tělo, ale také poskytuje aromatickou smyslovou stimulaci, díky níž je péče o pleť ještě příjemnější. Navíc neutralizuje nepříjemné pachy, jako je například chlór ve vodě, a pomáhá eliminovat pach opálení vznikající v důsledku působení DHA.

  • Péče o pleť Cupuacu se zaměřuje především na výživu pokožky, dodává jí zdravý vzhled a žádoucí barvu pleti. Hlavními složkami jsou máslo cupuacu a bambucké máslo a oleje z brazilských ořechů a makadamie, které mají vynikající hydratační, regenerační, vyživující, hydratační a zvláčňující vlastnosti pro pokožku. Jemný bronzující krém SPF 10 pro denní použití je lehká emulze, která se rychle vstřebává a hlavně hloubkově vyživuje a regeneruje pokožku. Snižuje také nadměrnou ztrátu vody a chrání před nepříznivými vnějšími vlivy. Poskytuje jemný efekt přirozeného opálení a zajišťuje mladistvější vzhled pleti.
  • Hydratačně-výživné bronzující tělové mléko je dobře roztíratelná hydratační emulze, která posiluje ochrannou bariéru pokožky a zlepšuje její pružnost díky působení cenných zvláčňujících látek. Mléko v lahvičce s dispenzorem pomáhá udržovat hygienu během používání a umožňuje úspornou aplikaci přípravku.

Závěrem lze říci, že pokud máte zájem o jemný opalovací efekt spojený s účinky proti stárnutí, hydratačními, zklidňujícími a ochrannými, Vyzkoušejte výrobky z řady Subtle Bronze. Milovníkům bronzu, kteří zároveň oceňují výživu, regeneraci a hydrataci, doporučujeme vyzkoušet bronzující produkty z řady Cupuacu. Zveme vás k testování bronzujících výrobků Ziaja a podělte se s námi o své názory!

 

NEWSLETTER