Kosmetické povzbuzení pokožky s řadou Ananas

Dopřejte si pocit uvolnění a relaxace se svěží exotickou vůní a fascinující recepturou zaručující intenzivní a radostnou péči.

Nová řada Ananas od značky Ziaja obsahuje 8 nových přípravků pro péči o obličej, tělo a vlasy. Anticelulitidní aktivita nové kosmetiky Ziaja se postará o zpevnění pokožky během každodenní péče. Hlavními složkami řady jsou extrakt z ananasu a povzbuzující kofein. Ananasový extrakt viditelně vyhlazuje, regeneruje a zlepšuje pružnost pokožky. Aktivní kofein mobilizuje a zlepšuje tonus, posiluje strukturu pokožky a zachovává vitalitu pleti po delší dobu. Přídavek karnitinu a koenzymu A v kombinaci s kofeinem podporuje zeštíhlující účinek. Všechny výrobky jsou veganské a obsahují až 98 % složek přírodního původu.
ananas
Péči o tělo podporují 3 šťavnaté přípravky. Energizující sprchový gel 2v1 na tělo a vlasy snoubí vlastnosti šamponu a sprchového gelu. Přináší výjimečnou relaxaci pokožky, např. mezi saunováním. Je ideální po tréninku a osvědčí se také během horkých dní. Peelingový tělový sorbet je dalším zajímavým produktem, který pomocí přírodních složek, jako je oxid křemičitý a skořápky vlašských ořechů, účinně odstraňuje odumřelé kožní buňky. Přípravek dokonale připravuje pokožku na další část péče. Lehká tělová pěna je dalším krokem v aktivní části zpevňující a anticelulitidní péče. Nadýchaná textura výrobku zlepšuje pružnost a celkovou kondici pokožky. Pokožka je stimulovaná, energizovaná a dobře hydratovaná – to je optimální každodenní péče. Přípravek je vhodné používat k péči o pokožku před a po opalování.
Ananasová závrať… v hlavě, přesněji ve vlasech! Další část ananasové péče se zaměřuje na zvětšení objemu a dodání lesku jakémukoli typu vlasů. Osvěžující exotická vůně ananasu vybízí k častému používání revitalizačního šamponu s kofeinem, který má pozitivní vliv na posílení, uhlazení a lesk vlasů. Průhledné gelové složení přípravku důkladně myje vlasy a čistí pokožku hlavy. Doplňujícím produktem k šamponu je kondicionér na vlasy s kofeinem. Přípravek zajišťuje expresní revitalizaci. Pravidelná aplikace přípravku ošetřuje a regeneruje poškozená vlákna. Již po prvním použití přípravku jsou vlasy voňavé a hebké na dotek.
Ananas

Jako dezert… ananas na dortu se prezentuje kofeinové sérum na obličej, krk a dekolt. Tato ultralehká krémově gelová textura působí jako ranní espresso, které dodává pleti energii a hydrataci. Je vhodné pro každodenní použití i jako podklad pod make-up. Obsahuje vysokou koncentraci aktivních látek. Po jeho aplikaci pleť získá zpět svou pevnost a zářivý vzhled.

A protože se blíží léto a s ním horké dny plné slunce, doporučujeme vám osvěžující hydratační mlhovinu s kofeinem a výtažkem z ananasu, které budou pro vaši pleť povzbuzením. Použít jí můžete na obličej, vlasy i tělo a dodá vám úžasný pocit revitalizace a osvěžení. Posledním produktem v ananasové péči je osvěžující antiperspirant, který zaručuje transparentní ochranu.

Dopřejte si pocit uvolnění a relaxace se svěží exotickou vůní a fascinující recepturou zaručující intenzivní a radostnou péči.

 

NEWSLETTER