banner nové krémy na ruce

Objevte nové krémy na ruce s exotickými másly

Vychutnejte si pocit, kdy se exotická příroda snoubí s každodenní péčí o ruce. Výběr ze 3 různých receptur může inspirovat k pravidelné péči o pokožku rukou, zejména o drsnou, podrážděnou nebo velmi suchou pokožku.

V dnešní době se často stává, že lidé znají některé oblasti Měsíce lépe než amazonský prales nebo tajemné prahy ostrova Borneo. Srdce nekonečné džungle společně s jedinečnou přírodou této krásné části Indonésie se lidově nazývá „plíce světa“. Přírodní zdroje z amazonského pralesa a ostrova Borneo byly po staletí využívány původními obyvateli a dnes se úspěšně uplatňují i v kosmetickém průmyslu. Od samého počátku lidé věděli, že to nejlepší pro naše blaho pochází přímo z přírody. Proto je tvorba kosmetiky často inspirována okolním živým světem. Tropická másla se mezi milovníky kosmetiky těší neutuchající oblibě díky svým mimořádným regeneračním, vyživujícím a hydratačním vlastnostem. V návaznosti na tento trend se společnost Ziaja rozhodla představit nové krémy na ruce složené z tropických másel, která dosud nebyla ve složeních používána.

Bariérový krém na ruce s máslem illipe, skvalenem a inulínem z čekanky pro všechny typy pokožky.

  • Obsahuje 95 % složek přírodního původu.
  • Zabraňuje vysychání pokožky vytvořením jemného ochranného filmu.
  • Posiluje hydro-lipidovou bariéru svrchní vrstvy pokožky.
  • Rychle hydratuje, změkčuje a vyhlazuje.
  • Přináší úlevu podrážděné pokožce

Nejuniverzálnější možností je bariérový krém na ruce s máslem illipe, skvalanem a čekankovým inulinem. Illipe máslo se získává ze stromu Shorea stenoptera rostoucího na ostrově Borneo. Jeho přirozeným prostředím jsou břehy řek a mokřady. Illipe máslo se získává udržitelným způsobem, a to domorodými obyvateli deštného pralesa. Snadno se vstřebává do pokožky a v krátké době poskytuje viditelný účinek. Tento zdroj mastných kyselin má hydratační a změkčující účinky, které nadchnou příznivce přírodní péče. Máslo Illipe chrání před dehydratací tím, že vytváří jemný hydrolipidový film na pokožce.

 

fotka krém na ruce illipe butter

Hydratační krém na ruce s máslem ucuuba a obsahem 5% urey a laktátem sodným pro velmi suchou pokožku.

  • Obsahuje 90 % složek přírodního původu.
  • Účinně dlouhodobě hydratuje a regeneruje pokožku.
  • Zabraňuje nadměrné ztrátě vody.
  • Přináší úlevu suchým rukám.
  • Zklidňuje podráždění.
  • Příjemně voní a rychle se vstřebává.

Pro velmi suchou pokožku bude nejlepší volbou ze tří nových krémů hydratační krém na ruce s obsahem másla ucuuba, 5% urey a mléčnanu sodného. Máslo ucuuba se získává ze semen stromu Virola surinamensis rostoucího v amazonském pralese a jedná se o další dar, který mohou amazonské stromy ze svého bohatství nabídnout. Získávání této suroviny nemá vliv na odlesňování, protože proces získávání se týká pouze semen exotické rostliny. Je skvělým zdrojem esenciálních mastných kyselin a vitaminu A,C a jehio hlavním účinkem je účinná hydratace a regenerace pokožky. Ucuubské máslo se navíc rychle vstřebává do pokožky a nezanechává na ní mastnou vrstvu. Kromě toho krém nabízí aktivitu laktátu sodného – složky přírodního hydratačního faktoru (NMF). Taková kombinace pomáhá pokožce rychleji získat úlevu, stává se jemnější a příjemně pokrytá intenzivně hydratačními látkami.

 

fotka krém na ruce illipe butter

Vyhlazující krém na ruce s máslem tucuma a obsahem 3% urey a koenzymem Q10 pro drsnou a podrážděnou pokožku.

  • Hydratuje, vyživuje a změkčuje pokožku.
  • Účinně redukuje drsnost pokožky.
  • Poskytuje znatelný vyhlazující účinek.
  • Příjemně voní a rychle se vstřebává.

Pokud je pokožka vašich rukou popraskaná a drsná, bude pro vás dobrým řešením vyhlazující krém na ruce s obsahem másla tucuma, 3% urey a koenzymu Q10. Tento výrobek se soustředí především na hydratační a vyživující činnost pro pokožku. Při pravidelném používání viditelně vyhlazuje a snižuje drsnost pokožky. Tucuma máslo se získává z plodů palmy Astrocaryum vulgare, které se pěstují v amazonské pralesní zóně. Je plné esenciálních mastných kyselin, vitaminu A, E, představuje významnou péči o drsnou pokožku.

fotka krém na ruce illipe butter

NEWSLETTER