banner Cupuacu

Péče, svěžest a elegance. To je GdanSkin

Hledáte šetrnou péči, která zanechá pleť, pokožku i vlasy dokonale svěží? Vyzkoušejte řadu kosmetiky Ziaja Gdanskin. Je k tomu přímo stvořena!

Voda & kůže

Voda má pro kůži velký význam. V jejích hlubších vrstvách je obsaženo asi 50–70 % vody. Čím hlouběji bychom se do kůže podívali, tím objem vody bychom pozorovali. Jde o přirozený důsledek procesu odpařování. V nejhlubších vrstvách kůže je tedy vody asi jen 13 %. I nepatrný nedostatek může vést k poruchám její správné hydratace. Suchá nebo dehydratovaná kůže ztrácí na pružnosti, je drsná, náchylná k podráždění a vzniku vrásek. Často ji doprovází nepříjemný pocit stažení a nepohodlí. Optimální hydratace kůže spočívá v dodání složek, které vážou a zadržují vodu a také posilují její ochranné funkce.

Proč GdanSkin?

Gdaňsk je pobřežní město v Polsku. Výjimečné a inspirativní. Snoubí se v něm tradice a moderna, příroda a věda.

• Ziaja GdanSkin nabízí péči, svěžest a eleganci. Autorská vůně je inspirována mořem a skalní vegetací.

• Ziaja GdanSkin je řada 13 kosmetických přípravků pro péči o obličej, tělo a vlasy.

• Ziaja GdanSkin má obal s neobvyklým grafickým designem, který navazuje na architektonické symboly města.

gdanskin ziaja
 

GdanSkin je inovativní systém látek s jedinečnou hydratační a vyhlazující silou:

Mořský kolagen stimuluje přirozenou produkci kolagenu v pokožce a redukuje hluboké i povrchové vrásky.

Přírodní mikroelementy v podobě biologicky dostupného biofermentu v kombinaci se zinkem, křemíkem, hořčíkem a železem snižují negativní následky oxidačního stresu.

Smil vlnatý má antioxidační, protizánětlivý a antiseptický účinek a uklidňuje podráždění.

Jablečník obecný aktivně hydratuje a posiluje ochranné funkce kůže.

Bakopa drobnolistá má antioxidační účinek a zpomaluje proces stárnutí kůže. Kyselina hyaluronová hloubkově hydratuje kůži a vyhlazuje vrásky.

Kyselina manurová má anti-aging účinek a dělá kůži pružnější.

Řasa Laminaria ochroleuca zklidňuje, hydratuje a chrání.

Mořská péče o pleť

ziaja peeling

Obličej je vaše vizitka. Pečujte o něj s láskou, pravidelně a důkladně. Ziaja GdanSkin vám v tom pomůže. Začněte odlíčením a vyčištěním každodenních nečistot, vmasírujte a pak opláchněte hydratační olej pro mytí obličeje vyrobený z řas. Emolienty, které jsou v něm obsaženy, si snadno poradí s krycím make-upem, aniž by při tom narušil ochrannou vrstvu pokožky. Na vyčištěnou pleť jemně nastříkejte hydratační vonnou mlhovinku, která příjemně osvěžuje, hydratuje a tonizuje. Pro zajištění dlouhodobé hydratace smíchejte v dlani 3–4 dávky multihydratačního séra booster anti-age, který vyhlazuje vrásky, s malou dávkou rozjasňujícího denního krému, jenž hloubkově hydratuje. Zhruba 2–3x týdně, zejména po opalování, použijte hydrogelovou masku na obličej, která přinese kůži rychlou úlevu. Večer použijte kolagenový noční krém vyhlazující vrásky. Pro posílení efektu jeho účinku opět přidejte k dávce krému 3–4 dávky multihydratačního séra. Takové spojení podporuje noční regeneraci a omlazuje vzhled pokožky.

Mořská péče o tělo

ziaja peeling

Dopřejte si aromatickou koupel s osvěžující pěnou do koupele, jejíž vůně se rozline hned po přidání přípravku do vody. Jemná pěna usnadňuje mytí a kůže je po mořské koupeli hydratovaná a voňavá. Pokud nemáte čas na delší relax ve vaně, zvolte glycerinové mýdlo do sprchy a koupele. Udělal by vám radost tělový peeling, který se dá používat každý den? Máme ho pro vás! Olejový peeling v podobě husté pasty odstraňuje starou kůži a vyhlazuje a také znatelně zvlhčuje a zjemňuje pokožku. Peelingový účinek zajišťuje přírodní cukr, krystaly soli a drobně mleté mušle sv. Jakuba. Naneste peeling na čistou, zvlhčenou kůži, masírujte kruhovými pohyby a poté opláchněte teplou vodou. Na závěr rituálu mořské péče o tělo zvolte rozjasňující tělový balzám, který zajistí intenzivní a dlouhodobou hydrataci a rozjasňující minerály dodají pokožce lesk.

Mořská péče o vlasy

ziaja peeling

Začněte nanesením malého množství mořského hydratačního šampónu na navlhčené vlasy a pak ho do nich a do vlasové pokožky vmasírujte tak, aby vznikla pěna. Opláchněte vlažnou vodou a postup opakujte. Šampón neobsahuje SLES a je vhodný zejména pro suché vlasy a citlivou pokožku hlavy. Osvědčí se také po kadeřnických procedurách, jako je barvení, keratinizace nebo trvalá ondulace. Hledáte výrobek, který regeneruje poškozená vlasová vlákna a poskytuje ochranu proti slunečnímu záření? Zvolte mořský vlasový kondicionér s UVB filtrem a fytokeratinem. Použijte ho na umyté a ručníkem osušené vlasy, nechte působit 3–5 minut a pak ho důkladně opláchněte. Rozčesávání bude mnohem snazší a vlasy budou zdravější, silnější a lesklejší od kořínků až po konečky.

NEWSLETTER