řada Baltic home spa fit

Pleťové pečující rituály s Vitaminem C.B3 Niacinamide

 

Multivitaminová pleťová péče – to je nová řada Vitamin C.B3 Niacinamide navržená v trendu flash effect. Pleťové rituály s flash effectem nabízejí řešení určené všem, kteří žijí v neustálém spěchu a hledají intenzivní regeneraci pleti během spánku, ale i okamžitou energii a zářivou pleť během dne. Kosmetika se neustále vyvíjí a jedním z nejnovějších trendů je flash effect. Tyto produkty slibují okamžité výsledky díky rychlým a jednoduchým postupům. Flash effect se rozumí používání intenzivních technik revitalizace pleti, které vyžadují minimální úsilí a čas.

Rituály lze snadno začlenit do nabitého programu, například ráno po probuzení nebo před spaním pro zintenzivnění noční regenerace pleti. Tento přístup splňuje požadavky zaneprázdněných lidí, kteří vedou hektický život a jsou neustále na cestách. Pro ty, kteří jsou neustále v pohybu, je flash effect dokonalým řešením, protože poskytuje intenzivní regeneraci během spánku a okamžité zvýšení energie během dne. S kosmetikou flash effect můžete rychle dosáhnout zářivé a rozjasněné pleti, aniž byste museli trávit hodiny několikafázovou péčí o pleť.

ENERGIZUJÍCÍ RITUÁL PRO DENNÍ PÉČI

Ranní probuzení pleti ve stylu flash effect je možné díky koncentrované dávce vitamínů obsažených v lehkém, pleť rozjasňujícím složení. Doba potřebná k provedení rituálu jsou pouhé 3 minuty! Dokonalou rovnováhu zajišťuje kombinace jemných čisticích složek se stimulující aktivní péčí. Čisticí gel bez obsahu oleje jemně odstraní z pleti nahromaděné nečistoty a aromatické tonikum usnadní rovnoměrnou aplikaci kosmetiky. Výjimečně aktivní sérum komplexně omladí pokožku tím, že ji intenzivně vyhladí. Může úspěšně nahradit silikonovou bázi pod make-up. Denní krém bude působit jako ranní energetická injekce pro pleť. Přípravek snadno vyrovná tón pleti a dodá jí mladistvou svěžest. Efekt dobře odpočaté pleti je zaručen. Aktivní složky: komplex vitaminů C, B3, B5, B6, E, hydrolyzované rýžové proteiny, japonský kaméliový olej, bambucké máslo, kyselina hyaluronová.

energizující rituál pro denní péči
  1. Umyjte si obličej čisticím gelem. Jemné čisticí složky odstraní každodenní nečistoty a uvolní póry.
  2. Naneste pleťové tonikum před a po make-upu pomocí kosmetického tamponu a poté pleť důkladně otřete. Kyselé pH přípravku obnoví rovnováhu pleti a připraví ji na aktivní péči.
  3. Naneste aktivní pleťové sérum na obličej a jemně jej vklepejte. Tenký aplikátor umožňuje přesnou aplikaci na lícní kosti, linie od nosu k ústům a čelo.
  4. Vmasírujte do pokožky obličeje malé množství pleťového krému Wake- me-up. Lehké složení přípravku bude fungovat jako vyživující podkladová báze/make-up a zanechá na pleti saténovou ochrannou vrstvu.

 

RITUÁL PŘED NALÍČENÍM

Příprava pleti na zvláštní příležitost, jako je důležitá prezentace, večírek, rande nebo jiná událost, už nemusí být výzvou, kterou zvládnou jen profesionální vizážisté. Bleskově rozzářené pleti můžete dosáhnout již za 10 minut! Exfoliátor s koncentrátem vitamínů poskytuje okamžitě hladkou pokožku. Při aplikaci na důkladně vyčištěnou pleť s gelem vytváří vyšší koncentrace niacinamidu a vitaminu C v peelingu na obličej hladký, skleněný vzhled. Lehká vodová konzistence séra je pro vaši pleť oživující vitamínovou vzpruhou. Přítomnost kyseliny hyaluronové pomáhá opticky redukovat mikrozměny způsobené zvýšeným napětím pleti, které může být způsobeno stresem, nedostatkem spánku nebo špatnou regenerací. Tento kosmetický rituál je návrhem na takzvané banketové ošetření pro zvláštní příležitosti. Vzhledem k vysoce účinným složením vybraných produktů lze program opakovat maximálně 2-3krát týdně. Mezi účinné látky patří komplex vitaminů C, B3, B5, B6 a E, hydrolyzované rýžové proteiny, japonský olej z kamélie, bambucké máslo a kyselina hyaluronová.

rituál před nalíčením
  1. Umyjte si pleť čisticím gelem na obličej. Jemné čisticí složky odstraní každodenní nečistoty a uvolní póry.
  2. Naneste a jemně vmasírujte jedinečný peelingový gel na předem vyčištěnou pleť. Nechte jej na obličeji působit 5 až 10 minut. Přebytečné množství odstraňte kosmetickým tamponem a jemně opláchněte, přičemž na obličeji ponechte tenkou vrstvu přípravku. Tento kosmetický přípravek vytvoří hladký, skleněný efekt, který je ideálním podkladem před nanesením make-upu.
  3. Před nanesením make-upu otřete pleť pleťovým tonikem pomocí kosmetického tamponu. Složení výrobku nejen vyrovná požadované pH vaší pleti, ale také usnadní roztírání hutných, plně krycích fluidů.
  4. Aktivní pleťové sérum jemně vklepejte do obličeje. Kyselina hyaluronová obsažená v přípravku účinně vyplní jemné vrásky a opticky zmírní známky únavy na vaší pleti. Vaše zkrášlená pleť je nyní připravena na aplikaci make-upu pro vaši velkou příležitost!

REGENERAČNÍ A EXFOLIAČNÍ RITUÁL PRO NOČNÍ PÉČI

Intenzivní regenerace v kombinaci s jemným peelingem pleti během spánku je úkol, který lze splnit pomocí rituálu s flash effectem s použitím produktů Ziaja, které přirozeně hydratují pomocí vitaminu C a niacinamidu B3. Doba potřebná k provedení nočního rituálu je 8 minut. První částí rituálu je hloubkové čištění pleti pomocí nemastného čisticího gelu v kombinaci s mimořádným peelingem na obličej. Oba přípravky umožňují intenzivní odstranění nečistot a odumřelých kožních buněk, aniž by byla narušena hydrolipidová bariéra pokožky. Druhou částí rituálu je tonizace přípravkem na bázi směsi AHA a BHA kyselin, který urychlí exfoliaci pleti a rozjasní mdlou pleť. Posledním krokem je aplikace noční emulze, která plní dvojí roli – krému a pleťové masky. Bohatství di – a tri-peptidů obsažených v nočním krému zajistí snížení známek únavy na pleti a vyhlazení epidermis. Aktivní složky: komplex vitamínů C, B3, B5, B6, E, hydrolyzované rýžové proteiny, japonský kaméliový olej, bambucké máslo, AHA a BHA kyseliny.

regenerační a exfoliační rituál pro noční péči
  1. Umyjte si pleť čisticím gelem na obličej. Jemné čisticí složky odstraní každodenní nečistoty. a uvolní póry.
  2. Pomocí kosmetického tamponu naneste na pleť kyselinové pleťové tonikum. Pravidelné používání přípravku 2-3krát týdně pleť jemně exfoliuje a rozjasní a připraví ji na hloubkové vstřebávání regeneračních látek.
  3. Naneste a jemně vmasírujte jedinečný peelingový gel na předem vyčištěnou pleť. Nechte jej na obličeji působit 5-10 minut. Přebytečné množství odstraňte vatovým tamponem a jemně opláchněte, přičemž na obličeji ponechte tenkou vrstvu přípravku. Kosmetický přípravek vytvoří efekt hladkého povrchu, který je ideálním základem před nanesením nočního krému.
  4. Na vyčištěnou pleť obličeje naneste silnou vrstvu nočního krému. Nechte bohaté složení vstřebat, a poskytněte tak své pleti intenzivní regeneraci během spánku.

 

NEWSLETTER