banner Cupuacu

Poznejte účinky kozího mléka

Je dobré vědět, že kozí mléko je nutričně velmi hodnotné a je dobrým zdrojem bílkovin, které jsou pro pokožku velmi cenné. Přírodní tuky obsažené ve složení kozího mléka mají příznivé účinky nejen na pokožku, ale i na vlasy. Výrazně tak zlepšují hebkost vlasů a hydrataci pokožky.

Produktová řada Kozí mléko obsahuje komplex složek z kozího mléka, které dodávají pokožce výživné složky, jež jsou nezbytné pro její správné fungování – kyselina kaprylová, glykoproteiny, vitamíny, vápník, hořčík, zinek a fosfor v biologicky dostupné formě. Glykoproteiny dodávají klíčové mikroprvky do hlubších vrstev rohové vrstvy. Zároveň aktivují kolagen, elastinová vlákna a stimulují buněčný metabolismus. Výsledkem je zdravější vzhled pleti a její revitalizace. Produkty vyrobené na bázi kozího mléka jsou určeny pro suchou, k vráskám náchylnou a citlivou pleť.

Pleťová péče

Po náročném dni, kdy potřebujete být silní, plní energie, ale samozřejmě také dobře vypadající, bez nedokonalostí na tváři, přichází čas na odpočinek. Vaše pleť obličeje bude naprosto vděčná za dvoufázový odličovač, který odstraní i silný make-up bez tření pokožky. Změkčující látky obsažené v duo-formuli si účinně poradí i s voděodolným make-upem. Pokud si potrpíte spíše na pleťová mléka, můžete použít také čisticí mléko + tonikum. Je to velmi praktický výrobek, pokud jde o multitaskingovou myšlenku péče o obličej bez negativního příspěvku k lipidové vrstvě pokožky.

Zaměřte se na aktivní péči o obličej a neváhejte o svou pleť pečovat různými přípravky během dne i noci. Když slunce klesne pod obzor, sáhněte po denním krému. Krémová emulze bude pleť intenzivně a nepřetržitě hydratovat, ba co víc- účinně zklidňuje podráždění. Je také ideálním podkladem pod make-up. Pokud potřebujete vyšší UV ochranu kvůli procesu stárnutí pleti, zvolte pro denní péči koncentrovaný krém SPF 20. Přestože má krém vysokou koncentraci UV filtrů, má lehkou konzistenci a můžete ho použít pod make-up. Nezapomeňte chránit oční okolí očním krémem, který dokonale vyhlazuje drobné vrásky kolem očí a zlepšuje pružnost pleti.

Dovolte, aby se noční krém stal vaší každodenní rutinou. Mastné, hutné složení je zodpovědné za to, že vaší pleti dodá nejvyšší úroveň regenerace, výživy a vyhlazujících účinků. Kromě hlavních složek je noční krém obohacen o vitamin E zvaný vitamin mládí, který je přírodním antioxidantem. Speciální pomoc suché pleti se sklonem k tvorbě vrásek poskytne pleťová maska. Působí na pleť jako obklad. Intenzivně vyživuje epidermis a zabraňuje nadměrné ztrátě vody. Masku se doporučuje používat až 2× týdně.

Tělová péče

Co se týče péče o tělo, některé věci k sobě prostě patří: rozlučte se se všemi denními starostmi s krémovým sprchovým gelem a poté dopřejte své pokožce směs jemné květinové vůně ponořené do tělového másla nebo tělového mléka.

  • Hledáte sametový pocit na pokožce po aplikaci? Řešením pro vás bude tělové máslo. Čím je tato máslová emulze výjimečná? Přítomností kyselin omega 3 a omega 6, které mají silnou ochrannou funkci pro pokožku.
  • Pokud nemáte čas čekat na úplné vstřebání přípravku, měli byste zvolit tělové mléko. Má tekuté složení připomínající mléko, které vyhlazuje a zjemňuje pokožku.

Řada s kozím mlékem obsahuje také výrobky pro péči o ruce. Koncentrovaný krém na ruce s výtažkem z japonské mandarinky má rozjasňující účinky a složení tohoto krému je plné přírodních lipidů, které viditelně zjemňují pokožku rukou. Pro nepříznivé povětrnostní podmínky, často spojené s častým kontaktem s mycími prostředky, je krém na ruce a nehty nezbytnou součástí každé kabelky! Tento bohatý krém vás po nanesení na dlaně okouzlí pocitem ,,suchého promaštění“! Velmi rychle se vstřebává do pokožky, regeneruje drsné ruce a posiluje nehty, čímž zabraňuje jejich lámání. Ideální ve všech ročních obdobích a zejména v zimě.

Vlasová péče

Vaše vlasy potřebují speciální péči, kterou nejlépe zajistí šampon a kondicionér z kozího mléka pro poškozené, suché nebo matné vlasy a po kadeřnických procedurách. Šampon na vlasy obsahuje fytokeratin, který obnovuje zničená vlasová vlákna. Regeneruje, uhlazuje a dodává vlasům zdravý lesk. Na závěr rituálu péče o vlasy doporučujeme kondicionér na vlasy, který obsahuje aktivní kondicionér vyznačující se multifunkčním působením: zrcadlově vyhlazuje, posiluje, regeneruje a zabraňuje krepatění vlasů. Jako nejsilnější variantu se můžete rozhodnout zvolit masku na vlasy která rozhodně dobře působí na pravidelně odbarvované vlasy. Přestože je ve výrobku vysoká koncentrace účinných látek, nezatěžuje vlasy.

 

 

ZAJÍMAVÁ FAKTA O ŘADĚ S KOZÍM MLÉKEM

Příběh kosmetiky z kozího mléka začíná již v roce 1997, kdy byly vytvořeny první výrobky: pleťový krém a tělové mléko z kozího mléka. Kosmetický průmysl byl v té době ještě velmi tradiční. Objevení se právě těchto dvou výrobků na trhu jako „dietní péče o pleť“ bylo vnímáno jako něco fenomenálně nového a žádaného. Jejich vysoký prodej a obrovská obliba vedly k vývoji nových přípravků s kozím mlékem, proto ptáte-li se na úspěch kosmetiky s kozím mlékem, odpovědí je schopnost využít příležitostí a šancí.

 

S určitým vědomím vytvoření dermatologických, intenzivně vyživujících a hydratačních receptur typu péče o pleť dietní, jsme za necelé dva roky později vyvinuli a otestovali dalších 8 kosmetických přípravků.

O 3 roky později jsme představili kompletní řadu produktů pro péči o obličej a ruce, pleť pod očima, odlíčení, čištění a hygienu. Navzdory rostoucí konkurenci kosmetiky s kozím mlékem si řada kozího mléka Ziaja v průběhu let získala obrovskou popularitu nejen v Polsku, ale i na zahraničních trzích. V roce 2014 jsme uvedli na trh dalších 7 výrobků; péči o vlasy – šampon, kondicionér, masku na vlasy, nový krém na ruce a peeling na ruce, dále krém na obličej se slunečními UV filtry a dvoufázový odličovač.

V roce 2017, který byl rokem expanze asijských kosmetických trendů v Evropě, jsme zavedli dalších 6 kosmetických přípravků, tentokrát založených na lehkých složeních a texturách zaměřených na mladší generaci a stále nabízejících účinné, stabilní a bezpečné, parfémované stejnými vůněmi, které jsme před časem zvolili pro první výrobky z kozího mléka.

Od roku 1997 se tempo prodeje a zájem o nabídku kozího mléka zvýšily tak rychle, že dnes řada obsahuje 23 výrobků! Protivrásková aktivita, kompletní péče, účinnost a pohodlné používání rozhodly o značné oblibě výrobků z kozího mléka. Od samého počátku řady kozího mléka se image kozy & grafika několikrát změnila, ale receptury zůstaly v průběhu let stejné.

 

Bez ohledu na věk, bez ohledu na zemi, bez ohledu na roční období, bez ohledu na klasickou vůni, bez ohledu na měnící se trendy v péči, výrobky z kozího mléka Ziaja dosahují rekordní popularity a získávají si důvěru zákazníků z hlediska kvality, účinnosti & bezpečnosti dodnes!

NEWSLETTER