banner olivový olej

Chraňte svou pokožku před zimou. Poznejte účinky olivového oleje

 

Zima už pomalu klepe na dveře a s tím i suché, větrné počasí, které umí jemnou pokožku pěkně potrápit. Čím ji nejlépe ochráníte? Kosmetikou s olivovým olejem, který je bohatým zdrojem vitamínů a kyseliny lisolové. Díky tomu vaši pokožku skvěle vyživuje a regeneruje v období, kdy to nejvíce potřebuje.

Ideálním pomocníkem, když náš obličej a ruce bičují vichry a chumelenice, je proto kosmetika Ziaja s olivovým olejem. Přináší úlevu podrážděné a suché pleti a pokožce, chrání jí před všemi nepříznivými vlivy a je vhodná pro děti i dospělé

okurka

Pleť nejdříve vyčistit a pak hydratovat

Čím začít? Přirozeně čistěním, které pokožku účinně připraví na další péči. Vyberte si pleťový mycí gel, jemnou micelární vodu s hydratačními účinky nebo čistící olivové mléko, které je tou nejlepší volbou v případě mimořádně suché pleti.

Pak je na řadě aktivní péče o obličej. Dnes už ikonický krém s olivovým olejem pokožku intenzivně vyživuje, vyhlazuje a regeneruje. Je natolik oblíbený a oceňovaný, že zůstal nezměněný od svého vzniku v roce 1989. Pod make-up, pro zvlhčení, naneste pleťový krém light formula a proti stárnutí krém proti vráskám.

Jemná kůže v okolí očí vyžaduje speciální péči, na kterou myslí i Ziaja. Výživný oční krém s olivovým olejem vyhladí drobné vrásky a sníží známky únavy. Zvlášť v zimě dokonale ochrání citlivý povrch našich rtů olivový balzám na rty.

Když pokožka trpí

Naše ruce jsou částí těla, která stárne nejrychleji. Dostávají zabrat každý den, obzvlášť, pokud je často máčíme. Jak je uchovat stále mladistvé? Používejte pravidelně vyživující krém na ruce s olivovým olejem. Po nanesení zůstává pokožka vyživená a sametově hladká. Kromě toho dokonale ochrání dlaně a nehty. A pokud je naše kůže dehydratovaná až rozpraskaná? Pomůže mast s olivovým olejem. Díky vysoké koncentraci ji můžete nanést na postižená místa také jako obklad. Navíc je dostatečně jemná, aby ji mohly používat i děti už od 3 měsíců.

Buďte svěží celý den

Po ránu je nejlepší začít sprchovým gelem s olivovým olejem. Jemně pění a účinně čistí a v neposlední řadě vás potěší příjemnou vůní. Po čem sáhnout na konec? Olivové tělové máslo přímo blahodárně účinkuje na suchou pokožku a rychle ji regeneruje. Tělové mléko s olivovým olejem má trochu lehčí složení a vstřebává se kratší dobu.

okurka
okurka

Regenerace vlasů

Nejkrásnější ozdobou a snem každé ženy jsou zdravé a lesklé vlasy. Jenomže po některých kadeřnických procedurách zůstávají křehké a lámavé. Řešením je olivový regenerující šampon na vlasy, který posiluje a hydratuje i velmi suché vlasy. Šampon doplňte olivovým regeneračním kondicionérem, který usnadní rozčesávání a v zimě sníží elektrizování. Nejintenzívnější účinek přináší olivová regenerující maska na vlasy, která vlasy hloubkově regeneruje bez zbytečného zatěžování.

Vyzkoušejte blahodárné účinky olivového oleje a zvolte si řadu Ziaja olivový olej jako svého stálého pomocníka v péči o zdravou pokožku. Po zimě vám za to určitě poděkuje!

NEWSLETTER