Baltic home spa wellness mix

Příklady rituálů péče o ruce se Ziaja produkty

 

V situaci, kdy je pokožka rukou často vystavena suchosti a podráždění, stojí za to věnovat péči o ruce pozornost. V každodenní péči o pokožku by kosmetika zaměřená na péči o poškozenou epidermis měla poskytovat: hydrataci, výživu, regeneraci a ochranu. Je vhodné pamatovat na kombinaci různých účinků složek a jejich přizpůsobení aktuálním potřebám pokožky. Produkty Ziaja nabízejí zajímavé kombinace hydratačních vlastností a ochranných zvláčňujících látek. Uveďme si několik příkladů rituálů péče o ruce s použitím různých výrobků.

PÉČE O RUCE S GDANSKIN

baltic wellness péče
  • ošetření suchých rukou vyžadujících intenzivní hydrataci
  • aktivní účinek zajišťují: glycerin, biologicky odbouratelné peelingové částice, extrakt z černých perel
  1. Umyjte si ruce glycerinovým mýdlem. Hustý gel s peelingovými zrnky a rozjasňujícími částečkami se dostane na všechna místa na rukou a glycerin zajistí správnou hydrataci během mytí.
  2. Na mírně navlhčené ruce naneste dostatečné množství olejového peelingu s drcenými mušlemi mušlí ze Středozemního moře. Provádějte masáž krouživými pohyby a roztírejte peeling po obou stranách rukou. Masírujte ruce 2-3 minuty a poté je důkladně opláchněte vlažnou vodo
  3. Na závěr dopřejte svým rukám intenzivně hydratační tělový balzám založený na třívrstvém hydratačním procesu. Balzám na ruce zajišťuje intenzivní a dlouhotrvající hydrataci pokožky a dodává jí hladkost, zatímco rozjasňující minerály vytvářejí na pokožce zářivý lesk. Rychle se vstřebává a zanechává ruce jemné a hebké s krásnou vůní na pokožce.

 

PÉČE O RUCE S JEJU

baltic wellness péče
  • ošetření normální a suché pokožky rukou, aromaterapie pokožky založená na souboru exotických tónů z manga, kokosu a papáji nebo černého rybízu, granátového jablka a máty
  • aktivní kaméliový olej, binchotanové dřevěné uhlí, extrakt z cistu a přírodní salicyláty
  1. Umyjte si ruce černým nebo bílým sprchovým mýdlem. Aromatické přípravky připraví pokožku na další fáze péče a poskytnou jí náležitý čisticí a osvěžující účinek.
  2. Vyberte si černý nebo bílý cukrový peeling a jemně ho vmasírujte do lehce navlhčené pokožky. Snažte se přípravek co nejdůkladněji rozetřít po obou stranách ruky. Částečky cukru smíchané se zvláčňujícími látkami zajistí efekt hladké pokožky. Po opláchnutí výrobku zůstane na rukou příjemný ochranný film.
  3. Vmasírujte bílou tělovou pěnu do dlaní. Lehká, nadýchaná textura zajistí saténově vyhlazující, zjemňující a hydratační účinek na pokožku.

 

PÉČE O POKOŽKU RUKOU KROK ZA KROKEM

baltic wellness péče
  • ošetření poškozených a podrážděných rukou, které potřebují expresní regeneraci
  • aktivní účinek je zajištěn bohatstvím lipidů z přírodních rostlinných výtažků
  1. Po důkladném umytí rukou antibakteriálním mycím gelem si ruce osušte ručníkem.
  2. Ošetřete si ruce silnou vrstvou medové masky. Výživné rostlinné výtažky vyhladí drsnou pokožku. Pro citlivou pokožku zvolte tapiokovou medovou masku, pro normální pokožku pampeliškovou medovou masku. Manuka medová maska poskytne další normalizační účinek na pokožku. Po 15 minutách přípravek opláchněte.
  3. Proveďte masáž krémem na ruce na bázi exotického másla. Lipidy posilují hydrolipidovou bariéru pokožky a zároveň ji hydratují, zjemňují a vyhlazují. Pro citlivou pokožku zvolte krém na ruce s máslem tucuma, pro suchou pokožku krém s máslem ucuuba, pro všechny typy pokožky krém na ruce s máslem illipe.

 

PÉČE O RUCE S OLIVOVÝM OLEJEM A KOZÍM MLÉKEM

baltic wellness péče
  • ošetření vhodné pro všechny typy pokožky, pro lidi s lámavými nehty, se změněnou barvou na rukou
  • aktivní účinek zajišťují: olivový olej (EFA), vit. A, E, D-panthenol
  • aktivní účinek zajišťuje komplex složek z kozího mléka, řepkového oleje, bambuckého másla, vit. F, D-panthenol, vit. C, rozjasňující látka
  1. Umyjte si ruce sprchovým gelem s olivovým olejem nebo krémovým sprchovým gelem s kozím mlékem.
  2. Na očištěné ruce naneste tělové máslo s olivovým olejem nebo tělovým máslem kozí mléko a krouživými pohyby je vetřete do pokožky. Nechte vstřebat. Na pokožku rukou naneste silnou vrstvu krému na ruce s olivovým olejem nebo krém na ruce s kozím mlékem.
  3. Poté ruce vložte do igelitových sáčků a následně do froté rukavic. Uvolněné teplo zlepší vstřebávání kosmetického přípravku. Po 15 minutách vmasírujte přebytek do pokožky.

 

NEWSLETTER