banner Cupuacu

Průvodce modrou řadou Ziaja Jeju

„Tam, daleko v Asii se nachází fascinující korejský ostrov Jeju, který je proslulý svou jedinečnou kulturou a nedotčenou přírodou. Je také místem původu kaméliového oleje, který je hlavní složkou naší nové řady se stejným názvem.“

Ziaja ví, že jste mladí a aktivní, máte rádi výzvy a akci a že zdravá a čistá pleť je pro vás důležitá. Nenechte se omezovat nedokonalostmi a dovolte si být spontánní a nekompromisní. Naše modrá řada Jeju je nabitá produkty, které k tomu přispějí!

Přemýšleli jste někdy o vytvoření vlastního pečujícího rituálu? Takového, který by zahrnoval výrobky v nových podobách, se zajímavými barvami, vůněmi a ingrediencemi, které jsou pro řadu Jeju zásadní? Přesvědčte se, jak vám aktivní rostlinné látky pomohou vypořádat se se speciálními potřebami vaší pleti.

Olej z kamélie
– chrání před předčasným stárnutím pokožky, zklidňuje podráždění a také silně hydratuje a regeneruje pokožku a vlasy

Výtažek z cistu
– zmírňuje akné, obsahuje polyfenoly s antioxidačními, protizánětlivými a antibakteriálními účinky, zachycuje a odstraňuje volné radikály, pomáhá také v boji proti lupům a kontroluje mastné vlasy a pokožku hlavy

Výtažek z kůry osika
– přírodní zdroj salicylátů; potlačuje růst bakterií způsobujících akné

Dřevěné uhlí binchotan
– bohatý zdroj minerálů; účinně přitahuje všechny nečistoty a nadměrný maz, hloubkově čistí
a stahuje póry, a navíc působí protizánětlivě a zklidňujícím způsobem

 

 

V čem vám modrá řada Jeju pomůže?

O mladou pleť se pečuje dost obtížně: buď se nadměrně mastí, nebo naopak vysušuje. Hormonální změny navíc způsobují, že mazové žlázy pracují intenzivněji a produkují nadměrné množství mazu. V důsledku toho se póry ucpávají, objevují se černé tečky a pleť je náchylnější k akné.

To ale nechcete, že ne?

Řadu Jeju tvoří speciálně vybrané přípravky určené mladým lidem. Zaměřují se na čištění, zmírnění tvorby kožního mazu, zároveň působí antibakteriálně a hydratačně a k tomu zklidňují.

9 pomocníků Ziaja Jeju ve vašich rukách

Každý z produktů Ziaja Jeju je výjimečný, překvapivý, s neobyčejně elegantní vůní máty, černého rybízu a granátového jablka. Používat je mohou všichni už od 12 let.

Máme pro vás 6 produktů péče o pleť, s nimiž si snadno vytvoříte dokonalý pečující rituál.

Micelární voda. Perfektní k odstranění make-upu z obličeje, očí a rtů. Slouží i k samotnému čištění pleti. Je bez parfemace a obsahuje hydratační a zklidňující látky

Mikro exfoliační pasta na obličej. Hustá bílá pasta s biologicky odbouratelnými peelingovými látkami a jemnými čisticími složkami. Můžete ji bez obav používat každý den. Díky ní bude pleť čistá, plná energie, měkká, hladká a svěží. Dokáže zmírnit podráždění a zarudnutí.

Černá pleťová maska. Má konzistenci hustého gelu, při aplikaci na pleť částečně tuhne a vyznačuje se vysokým obsahem uhlí. Je to přípravek, který odstraňuje nečistoty, reguluje nadměrný maz, zklidňuje a hydratuje pleť a čistí póry.

Po dvou výše uvedených produktech doporučujeme použít také pleťové tonikum. Jeho hlavním úkolem je odmastit pokožku, aniž by docházelo k jejímu vysušování. Je to dokonalý společník v boji proti rozvoji bakterií a akné. O jeho úžasné vůni už se musíte přesvědčit sami.

Bílá krémová pěna na obličej na každý den. S ní bude vaše pleť hydratovaná, chráněná před UV zářením (s ochranným faktorem SPF 10), bez podráždění a zarudnutí. Jemný krém ve formě pěny se snadno nanáší, rychle se vstřebává, neucpává póry a vytváří velmi dobrý podklad pod make-up.

Na závěr pro vás máme velkou novinku a překvapení: Tekutý korektor pleti v přirozeném odstínu. Víme, jak je tento výrobek obecně důležitý, a proto jsme rádi, že vám poprvé můžeme nabídnout verzi určenou pro mladou pleť. Má přirozený odstín a krycí schopnost – nemusíte se u něj obávat efektu „masky“ ani ucpaných pórů, protože se hladce roztírá a rychle vstřebává. Jednoduše tak získáte sjednocenou barvu pleti a efekt přirozeného nude make-upu. Nedokonalosti zůstanou skryté! Nezapomeňte, že korektor můžete aplikovat několikrát denně.

Tělová kosmetika Ziaja Jeju: péčí o obličej to nekončí

Černé sprchové mýdlo. Jemně pěnící černý gel s obsahem hydratačního glycerinu. Pomáhá odstraňovat nečistoty a nadměrný maz a čistí a osvěžuje pokožku, aniž by ji vysušoval.

Černý tělový mikro peeling. Ten jsme vytvořili z biologicky odbouratelných částic, jako je celulóza, a přidali jsme glycerin.

Chyběl vám tělový peeling, který se snadno oplachuje a neobsahuje povrchově aktivní látky? Tady je! Jeho hlavním úkolem je očistit pokožku, podpořit exfoliaci odumřelých kožních buněk a zajistit příjemnou masáž.
Vyhlazující cukrový tělový peeling. Hustý bílý peeling s černými tečkami, který odlupuje odumřelé kožní buňky. Vyživuje, změkčuje pokožku a zanechává na ní ochranný emolienční film. Můžete ho používat i dvakrát týdně.

Řada Jeju má být oporou při zklidňování mladé a rozbouřené pokožky. Pomůže vám zbavit se všech nedokonalostí, vyčistit pleť od nadměrného mazu, zmírnit podráždění a zarudnutí. To zní dobře, ne?

NEWSLETTER