banner Cupuacu

Průvodce řadou Lifting Solution 40+

Pokožka starší 40 let může vyžadovat intenzivnější a koncentrovanější péči kvůli přirozeným procesům stárnutí pleti, jako je ztráta pružnosti, vrásky, snížená tvorba kolagenu a elastinu a pomalejší regenerace kožních buněk. Správnou péčí a zdravým životním stylem je možné redukovat stávající vrásky, zpomalit proces stárnutí pleti a udržet ji déle v dobrém stavu. Podstatou péče o zralou pleť je pochopení změn, ke kterým v pleti s věkem dochází, a přizpůsobení rutinní péče specifickým potřebám pleti. Pro dosažení požadovaných výsledků v oblasti péče o pleť s viditelnými známkami stárnutí je zásadní výběr vhodných účinných látek. Účinná kosmetika proti vráskám je taková, která dokáže proniknout epidermis, aby se dostala do hlubších vrstev pokožky a stimulovala produkci kolagenu, elastinu a další

Řada Lifting Solution je veganská kosmetika pro osoby starší 40 let. Dvěma hlavními úkoly této řady jsou lifting a působení proti vráskám. Kosmetické přípravky využívají látky s různými účinky: regenerují a stimulují tvorbu podpůrných kožních vláken, vyhlazují vrásky, zvedají pleť. Řada obsahuje 4 produkty na obličej a 1 pprodukt na ruce. Všechny kosmetické přípravky jsou provoněny stejnou, elegantní vonnou kompozicí. Řada Lifting Solution představuje promyšlený koncept založený na 3 předních účinných látkách: kyselině ursolové, mikrokolagenu a aktivní bázi proti vráskám.

Kyselina ursolová se získává z australské rostliny Duboisiaza. Má vysokou biologickou dostupnost a biologickou aktivitu. Zabraňuje degradaci trojrozměrné sítě bílkovinných vláken a udržuje strukturu tkáně na úrovni mladé pokožky. Zpomaluje proces stárnutí, snižuje hloubku vrásek a viditelně vyhlazuje epidermis.

Mikrokolagen (oligopeptidy) je fragment mikroproteinové molekuly složený z pěti aminokyselin, které se vyskytují v kolagenu kůže. Diagnostikuje poškození na buněčné úrovni a signalizuje zahájení procesů obnovy tkáně v dermis. Stimuluje syntézu kolagenu III a IV, elastinu a polysacharidů (kyseliny hyaluronové). Viditelně posiluje bílkovinné a lipidové struktury pokožky. Brzdí proces stárnutí a účinně redukuje hluboké i povrchové vrásky. Zabraňuje ochabování epidermis, zlepšuje její napětí a pružnost.

Aktivní báze proti vráskám je látka získaná z kukuřice. Má vysokou biologickou dostupnost a biologickou aktivitu. Její mechanismus účinku je založen na rekonstrukci vnitřní struktury pokožky, aktivní stimulaci glykanů, kolagenu a elastinu. Vyplňuje poškození mezibuněčného cementu a posiluje soudržnost pojivové tkáně. Účinně redukuje povrchové i hluboké vrásky.


 

Řada Lifting Solution se zaměřuje na aktivní péči o pleť. Při zahájení péče je vhodné provést domácí ošetření mikrodermabrazí na vyčištěné pleti obličeje. Lze ji používat 1-2krát týdně. Přípravek má lehké hydratační krémové složení s exfoliačními částicemi. Přípravek intenzivně pečuje o zralou pleť a usnadňuje pronikání účinných látek do hlubších vrstev pokožky. Částice mají podobu mikrokrystalků, které odstraňují odumřelé epidermální buňky (keratinocyty) a důkladně čistí póry.

Po řádném vyčištění pleti a její přípravě pro lepší vstřebávání účinných látek doporučujeme nanést aktivní pleťové sérum, které aktivně zpevňuje oční okolí a rty. Při systematickém používání účinně zpomaluje proces stárnutí pleti v okolí očí a úst. Kosmetický přípravek má vysokou liftingovou aktivitu. Lze jej používat současně na celý obličej, krk a dekolt. Přípravek je určen ke každodennímu použití, podle potřeby až několikrát týdně. Lze jej používat samostatně nebo jako základ pro krém. Přípravek je založen na hlavních složkách řady Lifting Solution a na zvýšené koncentraci dlouhodobě liftingových proteinů zodpovědných za zlepšení napětí pleti. Kosmetický přípravek byl navíc obohacen o rýžové proteiny, které stimulují činnost fibroblastů (kožních buněk) k produkci kolagenu a elastinu.

Jako součást každodenní péče o pleť po 40. roce života nabízíme denní krém SPF 10. Viditelně zlepšuje pevnost pokožky a vyhlazuje vrásky. Zároveň intenzivně hydratuje a zabraňuje fotostárnutí. Má ochranný faktor SPF 10. Produkt byl obohacen o dlouhodobě zpevňující proteiny (proteiny ze sladkých mandlí), antioxidační vitamin E a zklidňující a vyhlazující provitamin B5.

Přípravkem pro noční péči, který doplňuje denní péči, je noční krém proti vráskám. Specializovaný regenerační krém má bohaté, vyživující složení. Krém účinně redukuje hluboké a vyhlazuje vrásky na obličeji. Zlepšuje pružnost pokožky, hydratuje ji a zabraňuje vysoušení epidermis. Přípravek byl obohacen o D-panthenol, vitamin E a rýžové proteiny zajišťující intenzivní vyhlazující a zpevňující účinek na pleť.

Kosmetickým přípravkem, který se zaměřuje na péči o ruce po 40. roce věku, je rozjasňující krém na ruce. Přípravek intenzivně hydratuje pokožku. Zároveň pokožku vyhlazuje a zpevňuje. Díky svému složení zklidňuje podráždění a zabraňuje hrubnutí pokožky. Navíc má pozitivní vliv na regulaci melanogeneze, rozjasňuje barevné změny a vyrovnává tón pleti. Krém navíc posiluje nehtové ploténky, takže nehty jsou odolnější vůči lámání. Složení přípravku bylo obohaceno o bambucké máslo, aktivní bázi proti vráskám, mikrokolagen a kyselinu ursolovou.

NEWSLETTER