banner Cupuacu

Průvodce růžovou řadou Jeju

Naše kosmetika vám pomůže hned několika způsoby: zlepší vzhled pleti, osvěží a zkrášlí pokožku, a navíc zklidní podráždění a zarudnutí. Víme, že péče o mladou pleť je komplikovaná a je třeba bojovat s tím, že bývá buď mastná, nebo příliš suchá. Nadměrné produkce kožního mazu, ucpaných a rozšířených póru nebo černých teček se ale opravdu dá zbavit! Jak? Objevte růžovou řadu Jeju! Díky ní se budete cítit sebejistě, ba dokonce vítězně. K dispozici máte sedm výrobků pro péči o mladou pleť, kterou může používat každý už od 12 let.

Růžová řada Jeju si vás jednoduše získá už ingrediencemi, které obsahuje:

Olej z kamélie
– chrání před předčasným stárnutím pokožky, zklidňuje podráždění a také silně hydratuje a regeneruje pokožku a vlasy

Výtažek z cistu
– zmírňuje akné, obsahuje polyfenoly s antioxidačními, protizánětlivými a antibakteriálními účinky, zachycuje a odstraňuje volné radikály, pomáhá také v boji proti lupům a kontroluje mastné vlasy a pokožku hlavy

Výtažek z kůry topolu osika
– přírodní zdroj salicylátů; potlačuje růst bakterií způsobujících akné

Provitamín B5 a rostlinný derivát aminokyseliny glycinu
– zklidňují podráždění a hydratují pokožku

Bambucké máslo
– vyživuje a zpevňuje pokožku

Dřevěné uhlí binchotan
– bohatý zdroj minerálů; účinně přitahuje všechny nečistoty a nadměrný maz, hloubkově čistí a stahuje póry, a navíc působí protizánětlivě a zklidňujícím způsobem

Bakopa drobnolistá
– zklidňuje a chrání před podrážděním

 

 

Péče o pleť nikdy nebyla příjemnější

K péči o pleť, která vyžaduje speciální přístup, vám stačí dva přípravky vyznačující se jemností, ale i efektivním působením. První je bílé mýdlo na obličej proti kožnímu mazu. Hloubkově vyčistí velmi mastnou pokožku, která má tendenci se lesknout. Je vhodné k mytí obličeje kartáčkem. Díky svému silnému účinku odstraňuje z povrchu pleti nečistoty a přebytečný kožní maz. Druhým je mlhovinka na obličej a tělo. Rychle osvěžuje, jemně chladí a hydratuje. Pokud vaše pleť potřebuje probudit, mlha vám s tím pomůže. Navíc se dá použít i na vlasy .

 

Rozmazlujte nejen obličej, ale i celé tělo

Váš pečující rituál může pokračovat. Hýčkejte se dál! Bílý sprchový a koupelový gel velmi dobře pění, obsahuje hydratační glycerin, nevysušuje pokožku a zanechává báječnou vůni. Chtěli byste víc? Žádný problém. Pro ještě intenzivnější pocit z čistoty použijte černý cukrový tělový peeling, který pomáhá odstraňovat odumřelé kožní buňky. Zanechá na pokožce zvláčňující vrstvu a poskytne vám příjemný pocit hebké a pružné pokožky. Pro prohloubení efektu použijte bílou tělovou pěnu, která aktivně hydratuje. Aplikace bude příjemná díky lehké nadýchané textuře a saténovému pocitu vyhlazení. Pokožka bude hladká, zjemněná a zahalená do krásné ovocné vůně.

Chcete mít krásné, lesklé a zdravé vlasy?

I vlasy si zaslouží komplexní péči. Tady je! Šampon na vlasy a pokožku hlavy, který můžete používat denně. Pomůže vám hlavně s mastnými vlasy. Čistí pokožku hlavy, vlasům navrací svěžest, k tomu je ještě hydratuje a zanechává je jemné pro snadné rozčesávání. Hodit se vám bude i dvoufázový kondicionér na vlasy ve formě praktického spreje. Ideální je na suché vlasy, které potřebují hydrataci, výživu, posílení a uhlazení. To všechno bez jejich zbytečného zatěžování. Řada Jeju je tu proto, aby vás podpořila při zklidňování vaší mladé, vzpurné pleti. Pomůže vám zbavit se všech nedokonalostí, vyčistit pleť od přebytečné mastnoty, zklidnit podráždění a zarudnutí. Ziaja Jeju jsou produkty navržené tak, aby účinně hydratovaly vaši pleť a obnovily její přirozené pH, abyste se cítili sebevědomě v každé situaci.

 

 

Důvěřujte nám a vytvořte si s námi díky řadě Jeju vlastní rituál krásy v tom nejlepším možném stylu. Nechte svou koupelnu provonět úžasným exotickým koktejlem manga, kokosu a papáji. Cítíte to? 

NEWSLETTER