banner Cupuacu

Trendy v mužské péči o pokožku

Mezi muži můžeme pozorovat neustále rostoucí zájem o pečující kosmetické přípravky – je to efekt soustředění se na vlastní vzhled. Sprchové gely a gely pro intimní hygienu pro muže s ohledem na svou vůni silně podtrhují mužskou identitu. V důsledku toho se setkáváme s velmi širokou nabídkou kosmetiky určené pro muže. V rámci profilujících se trendů můžeme také pozorovat tendenci k rozlišování kosmetiky na klasické přípravky a skupinu kosmetiky pro osoby se sportovním, aktivním životním stylem. Není překvapením, že muži častěji preferují víceúčelové kosmetické přípravky

Muži nejčastěji používají gelové konzistence. Pánové obvykle neradi používají přípravky, které na pokožce zanechávají citelnou ochrannou vrstvu. Čisticí gely jsou přípravky, které se snadno oplachují a současně zaručují aktivní účinek. Obsahují aktivní látky, které nevylučují účinek mycích látek.

Men sprchový gel 2v1 je přípravek s přesným účinkem a moderní recepturou, který v sobě snoubí vlastnosti přípravku do koupele, šamponu a čisticího přípravku na obličej. Zajišťuje účinnou hygienu obličeje, těla a vlasů. Navíc obsahuje extrakt z aloe s hydratačním a zklidňujícím účinkem a komplex vitamínů E, C, B3,B5 a B6. Má energizující, osvěžující vůni plnou máty. Je neutrální pro ochrannou vrstvu pokožky. Obsahuje 95% složek přírodního původu a má veganské složení.

 

Sprchový gel Men sensitive je řešením pro citlivou pokožku, která potřebuje mimořádně jemné mycí přípravky. Zajistí příjemnou relaxaci po fyzické námaze a dodá kůži svěží mužskou vůni. Složky, které odlišují řadu Men od Men sensitive, jsou extrakt z chmelových šišek s antibakteriálními a antimykotickými vlastnostmi a energizující minerály jako jsou zinek, železo, křemík, měď a hořčík.

Pokud hledáte originální vůni a kompaktní péči, tak vás jistě zaujmou 4 mimořádné osvěžující sprchové gely, které jsou lehké a příjemné na použití. Všechny čtyři produkty obsahují vonné složky, které jim dodávají jedinečný charakter:

RED CEDAR, doplněný výraznou vůní čerstvého jalovce.

MOUNTAIN PEPPER, založený na orientálních a dřevitých smyslných vůních.

VETIVER, doplněný o tóny šalvěje muškátové.

LEMON VERBENA jako povzbuzující citrus v kombinaci s vavřínovým aromatem.

Zajímavý produkt, který jistě stojí za zmínku je Men gel na intimní hygienu. Díky obsahu kyseliny mléčné udržuje bezpečné pH pokožky v intimní oblasti. Obsahuje také D-panthenol s hydratačními vlastnostmi. Jemně myje a zajišťuje dlouhodobý pocit čistoty a svěžesti. Je určen pro muže v každém věku. A pokud máte pokožky citlivou, sáhněte pro intimní hygienu z řady Men sensitive. Kromě zklidňujícího alantoinu obsahuje chmel a minerální látky.

NEWSLETTER