banner Cupuacu

Vitamin C.B3 – multivitaminová péče v 8 produktech

Znáte neustálý životní spěch, kalendář přeplněný plánovanými úkoly, nedostatek času na pravidelný odpočinek a vícefázovou péči o pleť? K tomu se přidávají viditelné známky únavy v obličeji, mdlý tón pleti a celkový nedostatek energie. Pokud na vás tento popis sedí, nová řada Ziaja Vitamin C.B3 Niacinamide je vytvořena právě pro vaši pleť! Řada zapadá do trendu bleskového efektu, který je reakcí na potřeby lidí vedoucích intenzivní životní styl. Bleskový efekt znamená viditelné zlepšení stavu pleti na základě rychlých, snadných a krátkých rituálů. V našich nových produktech se zaměřujeme na intenzivní revitalizaci pleti prostřednictvím poskytování denních dávek energie během dne a intenzivní noční regenerace.

Jak je to možné? Díky koncentrovanému multifunkčnímu vitamínovému komplexu 8 veganských produktů péče o obličej a tělo. Nejdůležitější v komplexu vitaminů C, B3, B5, B6 i E jsou vitamin C a niacinamid, které jsou doplněny vitaminy E, B5 a B6. Vitamin C je v našich nových výrobcích ve formě sodné soli monofosfátu kyseliny askorbové (SAP), která je kompatibilní s niacinamidem a působí s ním ve vitaminové synergii.

Řada Ziaja Vitamin C.B3 je doporučována od 14 let, s výjimkou 3 produktů doporučovaných od 20 let. Výrobky jsou doporučovány pro suchou, zralou, mastnou, smíšenou pleť, pleť se sklonem k akné včetně pleti se sklonem k růžovce, pleť s problémy spojenými s menstruačním cyklem a také pro mdlou, unavenou pleť, které chybí zářivost. Všechny výrobky jsou parfémovány krásnou, osvěžující vůní s tóny citronu, máty, jasmínu a pižma.

Proč jsme zvolili vitamín C a B3? Jsou to mistři v péči o pleť! Vitamin C ve formě solí kyseliny askorbové (SAP) se vyznačuje vyšší stabilitou a zároveň vyšší biologickou dostupností než kyselina askorbová. Vitamin C je silný antioxidant, účinně chrání kožní buňky před volnými radikály, zpomaluje proces stárnutí pleti: redukuje vrásky, rozjasňuje a vyrovnává tón pleti. Působí proti faktorům životního prostředí, které ovlivňují stárnutí pleti, jako je cigaretový kouř, UV záření a smog. Kromě toho má vitamin C mírný exfoliační účinek, čímž přispívá k saténové hladkosti pokožky.

Vitamin B3 (niacinamid) má také antioxidační vlastnosti. Reguluje tvorbu kožního mazu, čímž zajišťuje, že se nám neucpávají a nadměrně nerozšiřují kožní póry. Niacinamid také zklidňuje podráždění a zarudnutí pleti a přispívá k tvorbě ceramidů a dalších lipidů, které vytvářejí ochrannou bariéru pokožky. Vitamin B3 má také účinky proti stárnutí, protože stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu, které jsou důležité pro stavbu pokožky. Stejně jako vitamin C, i vitamin B3 rozjasňuje pigmentové skvrny a stará se o zdravý tón pleti. Můžeme vyzdvihnout některý z výrobků Ziaja Vitamin C.B3? Určitě ne, každý z nich je skutečně jedinečný. Nové složení, intenzivní působení a jednoduchý, ale výrazný design výrobků vybízejí k vyzkoušení všech.

Začínáme čisticím gelem na obličej – nemastným složením na bázi jemných čisticích složek bez SLES, které je vhodné pro odstranění make-upu a každodenních nečistot spolu s přebytečným kožním mazem. Pravidelné používání poskytuje osvěžující, čistý a na dotek jemný efekt pleti. V dalším kroku navrhujeme exfoliaci na bázi jedinečného peelingového gelu na obličej. Jedná se o první Ziaja přípravek svého druhu. Exfoliační gel vděčí za své exfoliační vlastnosti 3% vitamínovému komplexu – nejvyšší koncentraci v řadě. Koncentrovanou dávku vitamínů v gelu lze na pleť aplikovat maximálně 2-3krát týdně. Již po prvním použití zaznamenáme efekt vyhlazeného a tonizovaného povrchu pleti, který je ideální pro přípravu pleti na aplikaci make-upu. Při pravidelném používání přípravku si všimneme, že pleť je jasnější, zářivější a dobře upravená. Přípravek se doporučuje používat od 20 let věku.

Pro tónování máme na výběr ze 2 tonerů, z nichž každý má trochu jiné funkce. První z nich pleťové tonikum ve spreji, které je vynikající pro použití před a po líčení. Je vhodný pro každodenní použití. Kromě klasické funkce normalizace pH přispívá k rovnoměrnému nanášení následných produktů péče, jako jsou séra nebo krémy, a usnadňuje roztírání hutných podkladů na pleť. A to není všechno! Přípravek můžeme také aplikovat na make-up jako osvěžující mlhu ze vzdálenosti přibližně 20 cm. Alternativním produktem je kyselinové pleťové tonikum. Obsahuje 1% koncentraci AHA + PHA kyselin. Lze jej používat od 20 let věku, maximálně 2-3× týdně. Přípravek používáme večer před spaním. Doporučujeme jej uchovávat na zastíněném místě, aby byla zajištěna stabilita přípravku. Úkolem přípravku je exfoliace odumřelé kůže, rozjasnění barevných skvrn na pleti a redukce viditelných černých teček. Přípravek se doporučuje zejména pro mastnou, smíšenou pleť a pleť s viditelnými známkami únavy. Tonika nemají čisticí vlastnosti, proto bychom si před jejich použitím měli obličej vyčistit gelem ze stejné řady.

Pokud se zaměříme na aktivní péči, je obtížné vynechat aktivní pleťové sérum. Jedná se o další přípravek doporučovaný od 20 let věku díky zvýšené koncentraci komplexu vitamínů. Kosmetický přípravek má gelové složení uzavřené v tubě s tenkým aplikátorem, který usnadňuje přesnou aplikaci na místa vyžadující speciální revitalizaci. Přípravek účinně vyplňuje povrchové nerovnosti, vyhlazuje a hydratuje pleť. Díky obsahu rostlinných rýžových peptidů přípravek viditelně zlepšuje pružnost a hladkost pleti, redukuje vrásky a dodává pleti pocit intenzivní hydratace. Komplexně omlazuje vzhled pleti. Lze jej používat denně, ráno a večer. Doporučujeme jej zejména v kombinaci s denním a nočním krémem ze stejné řady. Přípravek se rychle vstřebává, snadno nahradí silikonovou bázi pod make-up.

Závěrečnou tečkou každé péče je emulze. Krém na ranní probuzení, podobně jako espresso shot, poskytuje pleti intenzivní dávku stimulace během dne. Skvěle se hodí k líčení a dobře se mísí s podkladovou bází. Lze ji použít jako podkladový krém před nanesením podkladové báze. Jeho používáním odstraníte z obličeje známky únavy a na pleti zanechá pocit saténového povrchu. Noční krém je naopak multifunkční kosmetický přípravek bohatší konzistence než denní krém. Pokud na pleť nanesete silnou vrstvu, poskytnete pleti dávku esence nasycenou aktivními vitamíny a vyhlazujícím komplexem peptidů. Efekt odpočaté pleti po ránu je zaručen.

A na závěr nápad na dárek: pro sebe nebo pro někoho jiného, koho chcete potěšit. Pokud chcete zahalit celé tělo do krásné květinově-ovocné vůně a zároveň hydratovat pokožku, zvolte tělový balzám. Lehká, snadno vstřebatelná emulze je balena v tubě. Jedná se o praktické a hygienické balení, které se osvědčí nejen doma, ale i při cestování nebo po cvičení. Poskytuje efekt hladké a pružné pokožky.

 

Pokud na vás řada ZIAJA VITAMIN C.B3 NIACINAMIDE zapůsobila stejně silně jako na nás, zveme vás k seznámení s nabídkou a našimi nápady na zpestření rituálů péče o pleť.

NEWSLETTER