Pramen pomoci

28.11 2019 se v našem obchodě v Růžové ulici na Praze 1 sešly Lucie Křížková a Radka Rosická a na tři hodiny se staly prodavačkami Ziaji. Veškerý výtěžek prodeje byl věnován nadačnímu fondu Pramen pomoci.

Alopecie je nepřítel, který zaútočí na malé, dospívající i dospělé, a v jejím důsledku ztrácejí holčičky i dospělé ženy svoje vlasy, částečně, postupně, až zcela do hola. Naše kosmetika Ziaja se soustřeďuje na péči o tělo, pleť a samozřejmě i o vlasy. Těmto nemocných tato radost chybí, nemohou přemýšlet, jaký šampon, jaký kondicionér či masku pro svoji krásu využijí.

Nadační fond Pramen pomoci  jim tuto radost vrací. Soustřeďuje se na finanční podporu výroby paruky, či vlasového tupé, které nemoc zakryjí. Rodiny, které se snaží o léčbu svého dítěte, nebo člena všemi prostředky, i finančními, většinou na cenu paruky nedosáhnou. A protože Nadační fond spolupracuje se špičkovým salonem s vlásenkářstvím, odpovídá cena jejich kvalitě.

Paruky od Pramene pomoci  jsou dokonalé, jsou z pravých vlasů na komfortní a alopetikům příjemné podložce, která je pro nemocnou pokožku hlavy hodně důležitá. Délku, barvu a střih si může „ bezvláska“ vždy vybrat sama.

Šek na částku 41.815 Kč převzala Michale Losová, ředitelka nadace a suma pomohla dvěma slečnám – Elišce a Veronice.

Děkujeme !!

NEWSLETTER