Nadační fond Pramen pomoci

Po několika letech naší každoroční podpory různým charitativním projektům  jsme se před čtyřmi lety seznámili s prací nadačního fondu Pramen pomoci. Tato spolupráce přetrvává dodnes. Letos už po čtvrté  zaměřujeme charitativní prodej a výtěžek z něho právě pro holčičky a mladé slečny, kterým nemoc alopecie vzala jejich korunu krásy.

Alopecie je nepřítel, který zaútočí na malé, dospívající i dospělé, a v jejím důsledku ztrácejí holčičky i dospělé ženy svoje vlasy, částečně, postupně, až zcela do hola. Naše kosmetika Ziaja se soustřeďuje na péči o tělo, pleť a samozřejmě i o vlasy. Těmto nemocných tato radost chybí, nemohou přemýšlet, jaký šampon, jaký kondicionér či masku pro svoji krásu využijí.

Nadační fond Pramen pomoci  jim tuto radost vrací. Soustřeďuje se na finanční podporu výroby paruky, či vlasového tupé, které nemoc zakryjí. Rodiny, které se snaží o léčbu svého dítěte, nebo člena všemi prostředky, i finančními, většinou na cenu paruky nedosáhnou. A protože Nadační fond spolupracuje se špičkovým salonem s vlásenkářstvím, odpovídá cena jejich kvalitě.

Paruky od Pramene pomoci  jsou dokonalé, jsou z pravých vlasů na komfortní a alopetikům příjemné podložce, která je pro nemocnou pokožku hlavy hodně důležitá. Délku, barvu a střih si může „ bezvláska“ vždy vybrat sama. A protože se při péči  o tyto paruky používají běžné kosmetické přípravky, je Ziaja tím správným partnerem.

První finanční podporu dostala v roce 2019 od Ziaji slečna Eliška , a hned  se charitativním prodejem získalo pro nadační fond 41.815 Kč. O rok později jsme byli stejně úspěšní, díky našim zákazníkům jsme zaplatili paruku v ceně 41.800 Kč Klárce a vloni jsme zvolili  paruku pro slečnu Aničku a vybralo se opět krásných 41.200 Kč.

Letos bude paruka, na kterou budete nákupem kosmetického boxu vlasové kosmetiky Ziaja přispívat celou částkou 199 kč , pro Natálku, šestnáctiletou slečnu, která s alopecií statečně bojuje už dva roky. Věříme, že koupí  tohoto třeba už vánočního dárku, uděláte radost svým blízkým, přátelům, a Natálce. A hlavně sobě, protože pomoci druhému je také úžasný dar !

 
 

NEWSLETTER