Ziaja slaví 20 let v České republice!

První produkt Ziaja se objevil v České republice právě před 20 lety. Pojďte se s námi na její příběh společně podívat. Od samotného založení značky až po příchod a úspěchy v Česku. Víte například, který produkt byl tím úplně prvním a jakým způsobem vznikl?

Jak to celé vlastně vzniklo?

Celý příběh začal v roce 1989 v polském městě Gdaňsk, kde manželé Alexandra a Zenon Ziaja zhmotnili svůj sen a odstartovali malou rodinnou firmu, která citlivě pečuje o pleť každé ženy už více než 32 let. Prvním produktem se stal olivový krém ve známé zelené krabičce, který obletěl svět a těší se velké oblibě i v České republice. Je až neuvěřitelné, že vznikal v přístroji na zmrzlinu! Že to zní jako pohádka? Když se z pouhé vize podaří vybudovat brand takových rozměrů, jaké má Ziaja dnes, mít k tomu milióny spokojených zákazníků, a přitom si udržet rodinnou atmosféru, pohádkové to skutečně je!
ziaja olivový krém
Z malé firmy se díky obrovskému nasazení a vášni stala během pár let velká společnost s jasnou myšlenkou: „kvalitní péče za rozumnou cenu pro každou ženu„. A jelikož jsou oba manželé původním povoláním farmaceuti, kvalita hrála od začátku hlavní roli, a to přetrvává do dnes. Ziaja myslí i na ekologii a používá přísady nejvyšší kvality, a to převážně přírodního původu. Pracuje také s ekologickými, biologicky rozložitelnými ingrediencemi, protože ví, že planetu máme jen jednu.

ZIAJA v Česku – #spolu20let

2002

Ziaja vstupuje na český trh

Ziaja kosmetika se v České republice objevila právě před 20 lety. Značka si rychle našla své místo a ženy všech typů pleti a věku v ní nachází rozsáhlou nabídku kvalitních kosmetických produktů.

Rozšíření nabídky

S vnímáním zájmu o produkty Ziaja rozšiřujeme sortiment o všechny stěžejní produktové řady a produkty.

2004

První prodejna

Otevíráme první kamennou prodejnu v Praze, následně Olomouc, České Budějovice.

2010

Zvyšujeme dostupnost

Nabídka vybraných produktů dostupná v drogistických řetězcích a hypermarketech.

2016

Máme e-shop ziajaprotebe.cz

S našimi partnerskými e-shopy zvyšujeme podíl online prodeje, otevíráme vlastní oficiální e-shop Ziaja s kompletním sortimentem.

2019

Významná ocenění

V soutěži Cosmobeauty Awards CZ získáváme umístění dokonce ve třech kategoriích.

2020

#spolu20let a jedeme dál

Děkujeme za podporu, bez Vás by to nešlo. Díky Vám máme chuť se neustále zlepšovat a být Vám blíže. Mise Ziaja Česká republika pokračuje.

2022

Ziajaprotebe.cz – nakupujte online přímo od oficiálního distributora pro ČR

Nejširší sortiment objevíte v oficiálním e-shopu www.ziajaprotebe.cz. Výběr nejoblíbenějších produktů je dobře dostupný v sítích drogerií DM, Teta, hypermarketech Kaufland a Globus a rovněž v soukromých prodejnách po celé zemi. Široká nabídka je k dispozici také ve významných online obchodech jako Notino, Alza, Rohlík, Mall, Krása, Dr. Max a mnoho dalších.

 

Zákazník je pro nás neutuchající inspirací a motivací a je nám nesmírným potěšením přinášet dokonale pečující produkty pro celou rodinu. Přejeme samé pozitivní chvíle s produkty Ziaja. Oslavte s námi 20 let perfektní péčí o sebe! 🖤

NEWSLETTER